sursa foto:  protv.ro

Se cere demisia Andreei Esca: ‘Reprezintă un pericol pentru opinia publică’

Un grup al societății civile a lansat un apel în mediul online pe pagina de Facebook VaccinEdu – Citește Prospectele, pentru demiterea Andreei Esca din cadrul postului de televiziune PRO TV.

 

”Solicit concedierea Andreei Esca de la programele de stiri ale trustului ProTV deoarece NU mai are credibilitate in fata romanilor din cauza informatiilor contradictorii pe care le-a oferit in interviul dat in data de 21/07/2020. Doar din data de 13/07/2020 a lipsit de la stiri, in situatia in care au fost 5 zile inainte de acest eveniment in care sotul ei era bolnav de covid si era la spital. Ea a continuat sa se prezinte la pupitru in fata telespectatorilor desi a avut contact cu o persoana infectata, fapt care arata o lipsa imensa de reponsabilitate din partea dansei, ori arata faptul ca toata povestea este falsa. De asemenea, doamna Andreea Esca a participat la o petrecere cu peste 50 de invitati, ceea ce arata din nou faptul ca are o conduita iresponsabila si lipsita de credibilitate.

In acelasi mod, familia dnei Esca a vandut intr-o perioada de criza masti la suprapret, prin firma dnului Eram. Intr-o perioada atât de dificilă, familia dnei Esca a demonstrat o mare lipsa de responsabilitate si empatie fata de romani.

Consideram ca doamna Esca reprezinta un pericol pentru opinia publica si dorim demiterea sa sau ca ea insansi sa isi inainteze demisia din trustul ProTV.

In caz contrar, tot trustul de televiziune are imaginea patata si voi refuza sa mai urmaresc orice emisiune a acestui post TV”, se arată în apelul celor de la VaccinEdu – Citește Prospectel.

Concediaz-o pe Esca!Trimite mail la: resurseumane@protv.roSubsemnatul: …. silicit concedierea Andreei Esca de la…

Publicată de VaccinEdu – Citește Prospectele pe Joi, 23 iulie 2020

Citește și:

Scandal de proporții în Poliția Locală. Cum au profitat mai mulți șefi ai Poliției Locale de starea de urgență în plină pandemie

Bani în plus lunar! Cine sunt cei care vor avea parte de acest beneficiu

Mesaj tranșant la adresa României: Tot o dodoloaţă a rămas, dar plină de gunoaie,cele mai multe cu două picioare

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare