sursa foto:  mytex.ro

Se clatină Coaliția PNL-PSD! Rareș Bogdan anunță că i-a trecut glonțul pe lângă ureche lui Alexandru Rafila: ‘În spatele ușilor închise trebuia să-i solicităm demisia’

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a afirmat că Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, trebuia remaniat, în contextul atacului la președintele liberal, Florin Cîțu.

Bogdan a declarat, la Digi 24, că, dacă ar fi existat o ședință de Coaliție, Alexandru Rafila ar fi trebuit înlocuit din funcția de ministru al Sănătății.

„După această declarație, dacă ar fi existat o ședință de Coaliție, dar, din păcate, 30 de zile nu au fost ședințe de Coaliție, ar fi trebuit ca în spatele ușilor închise să solicităm înlocuirea domnului Rafila, pentru că, atunci când pornești la un drum, la a urca un munte, nu poți ca unul să-ți agațe bolovani de rucsac și celălalt să-ți pună piedică.

Dacă după un an de zile vom vedea că acest efort nu va ajunge să fie unul apreciat și marile reforme vor stagna, sigur, e absolut legitim să încercăm să găsim o formulă”, a afirmat, la Digi 24, Rareș Bogdan.

Alexandru Rafila: „Specialistul în economie Cîțu a consultat specialistul în sănătate Cîțu”

În luna decembrie 2021, Florin Cîțu a criticat relaxarea restricțiilor. Replica lui Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, nu s-a lăsat așteptată.

„Nu înţeleg de unde atâta încrâncenare din partea unei persoane care nu a făcut nimic în ce priveşte campania de vaccinare, a compromis-o prin declaraţii şi acum ne acuză pe noi, deși noi stabilim un mecanism predictibil, transparent de introducere a unui certificat care să poată fi aplicat în sectorul public şi privat”, a declarat Alexandru Rafila.

„M-a surprins această poziție. Cred că specialistul în economie Cîțu a consultat specialistul în sănătate Cîțu și v-a transmis dvs informațiile”, a mai spus Rafila.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare