sursa foto:  romaniatv.net

Se reclamă un abuz de proporții! Liviu Dragnea, caz unic!

O celebră jurnalistă din România reclamă un abuz de proporții făcut de oamenii legii!

Liviu Dragnea, fostul președinte al Partidului Social Democrat, ar fi un caz unic.

Oana Zamfir, de la Antena 3, susține că a făcut o solicitare către Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), în vederea realizării unui interviu cu Liviu Dragnea.

Surpriză, însă, cererea Oanei Zamfir a fost refuzată.

„Am făcut o solicitare de interviu cu Liviu Dragnea. (…) Am adresat, în urmă cu două săptămâni, o solicitare de acordare a unui astfel de interviu. Până și lui Omar Hayssam am putut să-i luăm interviu. (…) Am făcut solicitarea, în termeni civilizați, pentru un interviu cu Liviu Dragnea.

Nu au răspuns. Apoi am sunat să văd ce se întâmplă. Nu s-a mișcat solicitarea de la domnul director din birou. (…) Care e procedura? Să-l întrebe pe deținut dacă vrea interviu. Vinerea trecută am revenit asupra solicitării. Le-am zis că au aprobat interviu până și cu Omar Hayssam. Apoi, am fost apelată prietenește să mi se spună că nu este nimic cu mine sau cu Antena 3, ci este o situație complicată… Mi-au spus că i s-a refuzat vizita și Nunțiului Apostolic în România. Între timp oricum s-a aprobat vizita acestuia. (…) Mi s-a zis că nu este oportun în această perioadă să iau interviu. Poate este oportun acum, după Crăciun”, a declarat Oana Zamfir.

„Am semnalat situația și ministrului Predoiu, dar mi-a zis că decizia este a ANP. Dumnealui nu are niciun rol în această chestiune. Am făcut o nouă solicitare pentru că nu mi se pare că poate decide Administrația Națională a Penitenciarelor ce este oportun. Este o situație abuzivă!”, a mai spus jurnalista, la Antena 3.

Vezi și

S-au bătut parte în parte pentru supremație? Crimă în ziua de Crăciun

EXCLUSIV Amintirile unui ‘Gugulan’. Marcel Vela, despre clipele trăite la Revoluție: A curs sânge, se auzeau urlete de durere și strigăte după ajutor

Cutremur în piață! Supermarketurile, out din orașe

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare