sursa foto:  stiripesurse.ro

Se rupe Coaliția! USR îl spulberă pe Klaus Iohannis: Rușinos! Pervers, în stil pesedist! Mai bine mergea la ski!

Emanuel Ungureanu, deputat USR, a lansat un atac devastator la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului i-a cerut ministrului USR-ist al Justiției, Stelian Ion, să explice de ce s-a clasa dosarul „10 august”.

Ungureanu spune despre șeful statului că a procedat „rușinost, pervers și în stil pesedist”. Mai mult, i-a transmis lui Klaus Iohannis că mai bine mergea la schi.

Rușinos!Schamlos(în limba germană)
Președintele Iohannis care a numit-o pe Elena Giorgiana Hosu în fruntea DIICOT este responsabil direct din punct de vedere moral și politic de „trântirea” dosarului 10 august.
Pervers, în stil pesedist, domnul Iohannis îl roagă pe actualul ministru al Justiției să lămurească povestea clasării dosarului 10 august.
Domnul Iohannis mai bine mergea la ski zilele acestea…
Îl invit pe domnul Iohannis, pe care l-am votat, să citească această mărturie a unui cetățean mutilat în 10 august 2018.”, a fost mesajul lui Ungureanu.

Ce i-a solicitat Klaus Iohannis lui Stelian Ion:

Solicit ministrului Justiției să explice public de urgență cum s-a ajuns în situația ca dosarul vizând evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat.

Românii au tot dreptul să știe cine sunt cei vinovați de actele de violență împotriva manifestanților pașnici.

Lucrurile nu se pot încheia aici și de aceea am cerut ministrului Justiției și ministrului de Interne să găsească soluțiile pentru ca adevărul în legătură cu 10 august să fie aflat, iar cei responsabili să răspundă”, a spus Klaus Iohannis.

Tribunalul Bucureşti a respins cererea DIICOT de redeschidere a dosarului „10 august”. Astfel, acesta a fost închis definitiv.

Vezi și

EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’

Florin Cîțu anunță schimbări radicale: ‘Venim cu o lege a salarizării nouă. Nu cred că mai găsești salariu minim în sectorul public. De aici ar trebui să începem’

Super veste de la Guvern pentru acești producători! Pot obține finanțări de sute de mii de euro pentru afacerea lor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare