Se vrea demisia! Mihai Fifor iese la rampă

Mihai Fifor iese la rampă, după ce directorul DSP Arad, a fost înregistrat având o discuție halucinantă. 

 

Constantin Catană, directorul DSP Arad, a fost înregistrat în timpul unei şedinţe cu personalul medical de la Spitalul de Urgenţă din Arad, în timp ce îi lua pe aceştia peste picior. Senatorul Mihai Fifor i-a cerut, public, să îşi dea demisia, informează DcNews.

 

În clipul video, se aude cum o asistentă îi cere explicaţii despre lipsa de echipamente, pentru că nu vrea să fie contaminată, iar răspunsul directorului DSP Arad este halucinant. „Hai că văd că eşti inteligentă. (…) Pe cine să contaminezi?”, a spus Constantin Catană.

Acesta a mai dat şi exemplul poliţiştilor de frontieră atunci când personalul medical a întrebat de ce nu există echipamente de protecţie în spitale. „Aţi văzut poliţistul de frontieră ce echipament are? O mască, atât. Şi stă de vorbă cu 100.000 de oameni!”, a mai spus Catană.

„Nu se poate spune decât un singur lucru… DEMISIA, domnule Catană!!! Urgent, nu de îndată!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Vezi și

Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare