sursa foto:  Facebook

Secretar de stat în Ministerul Muncii, despre patronii din România: ‘Haideți să nu fim ipocriți! Vrem stradă, școală si spital, vrem pensii, dar nu vrem să plătim taxe și impozite!’

După ce, începând cu data de 1 august, s-a revenit la măsura supraimpozitării muncii part-time, secretarul de stat în Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu, i-a criticat pe unii dintre patroni.

Vasilcoiu afirmă că patronii din România, deși se plâng că nu găsesc forță de muncă și că nu mai vrea nimeni să muncească, nici nu vor să le plătească angajaților, pentru munca part-time, taxele aferente pentru salariul minim.

„O să fiu om rău și o să îmi iau înjurături grămadă!
Patronii (unii, nu toți): nu mai găsim forță de muncă!
Statul: dăm 12.500 de lei oricărui român care revine acasă să muncească și importăm și forță de muncă non-UE!

Patronii: Nu mai vrea nimeni să muncească!
Statul: plătiți măcar salariul minim, prin instituirea de taxe aferente și pe part-time!
Patronii (iar unii): îi dăm afară!
Aha!

Repet: a nu se înțelege că toți patronii sunt așa! Dar poate si de aia au plecat unii români din țară!
Haideți să nu mai fim ipocriți: vrem stradă, școală si spital, vrem pensii, dar nu vrem să plătim taxe și impozite! Pai e misiune imposibilă! Afară toată lumea plătește taxe! La noi unii încearcă să le eludeze!

P.S.: am lucrat 17 ani la privat, am fost si acționar la societăți comericale, lucrez de 5 la stat! Am fost în ambele tabere! O să se dea singuri afară acei patroni care erau angajați fictiv pe două ore ca să aibă asigurare de sănătate! Doar ăia cu Porsche! Restul o să le facă, legal, contracte pe opt ore! M-am uitat azi pe cifrele din Revisal! E cum zic eu!

Altfel, așa e cu ipocrizia! Dar mai avem idei pentru aceia care sunt ipocriți! Pentru cei cinstiți ne gândim la măsuri care să îi ajute!”, a afirmat Vasilcoiu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare