Ilie Năstase

sursa foto:  Facebook

Secretele marelui Ilie Năstase sunt scoase la lumină! 16 aprilie, ziua în care apare cel mai așteptat film românesc al primăverii

Ilie Năstase, tenisman celebru în întreaga lume, bifează o nouă reușită, la 77 de ani. Primul român care a reușit să fie numărul 1 în istoria clasamentului ATP are propriul film despre viața sa, care va fi lansat pe 16 aprilie, la Sala Palatului. La marea premieră va veni chiar Nasty în persoană!

Unul dintre cele mai așteptate filme românești din primăvara anului 2024 este cel în care sportivul este „dezbrăcat” de secrete. Documentarul Nasty apare, în sfârșit, pe marile ecrane din întreaga țară. Producția conține imagini de arhivă, interviuri cu Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Nadia Comăneci sau Boris Becker și mulți alții. Inclusiv co-fondatorul Nike, Phil Knight, vorbește despre ce contracte celebre a semnat cu tenismenul în 1972.

Filmul este prezentat de Fundația lui Ion Țiriac, produs de Cosmin Hodor și Tudor Giurgiu.

„Ilie Năstase pe teren a fost fabulos. Acest tânăr venit dintr-o țară comunistă a reușit, în doar câțiva ani, să cucerească lumea prin talent și personalitate. Lucrăm de 5 ani pentru acest proiect, timp în care am descoperit arhive impresionante despre cariera și viața lui Năstase și am avut șansa să discutăm cu superstaruri ale sportului, oameni care au fost profund influențați de el.

Cred că, în final, eforturile noastre se vor vedea pe marele ecran – un portret al unui personaj complex, mereu surprinzător, greu de definit, care a făcut istorie și pentru România, dar și pentru tenis”, a spus Tudor Giurgiu, regizor și producător.

CITEȘTE ȘI: Ilie Năstase dă cărțile pe față. Ce pensie încasează fostul tenismen: Dacă a mea este pensie specială, alea cu adevărat speciale cum sunt?

Ce spune Ilie Năstase despre filmul său, Nasty

De aproape un an se știa de documentarul Nasty, dar Ilie Năstase și-ar fi dorit să aibă acest film încă din anul 2018. Contactase un regizor din Serbia, dar la sfatul lui Cosmin Hodor, l-a ales pe Tudor Giugiu.

„Am filmat la mai multe turnee. La Madrid, la Roma, la Roland Garros și filmul o să fie lansat la TIFF vara viitoare. Au fost interviuri cu jucătorii, a fost și Nadal pe-acolo. Mai trebuie să se facă interviurile cu Djokovic, Connors și Federer. La Roland Garros, s-a filmat și cu Nadia Comăneci. O să apară în film.

Mi-am dorit de mult acest film. În 2018, trebuia să fie făcut de un producător din Serbia. Cosmin Hodor a avut ideea ca filmul să fie regizat de Tudor Giurgiu și s-a legat treaba astfel”, a spus Ilie Năstase pentru Fanatik, în septembrie 2023.

CITEȘTE ȘI: Fostul tenismen, Ilie Năstase, a dat lovitura! Este pe cale să pună mâna pe o avere colosală

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare