sursa foto:  erosbonazzi.altervista.org

Secretul lui Putin! Detalii incendiar despre femeia din KGB care i-a fost alături 30 de ani

Vladimir Putin este probabil cel mai puternic și bogat lider din lume. Fost ofițer KGB, președintele Rusiei a făcut eforturi uriașe pentru a-și ține viața personală ascunsă și toți jurnaliștii care au încercat să dezvăluie infoemații private despre acesta au fost nevoiți să demisioneze ulterior.

Putin a fost căsătorit timp de 30 de ani cu Lyudmila Ocheretnaya, de care a divorțat în 2013 pentru a-și trăi povestea de iubire cu Alina Kabaeva, o frumoasă gimnastă rusoaică, potrivit presei internaționale.

Fosta lui soție și-a refăcut și ea viața alături de  un bărbat care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea, potrivit Business Insider.

În 2016 s-a scris în presă că fosta nevastă a lui Putin s-a recăsătorit cu Artur Ocheretny, după care şi-a schimbat şi numele. Ocheretny este directorul unei organizaţii non-profit, Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale, şi este cu 20 de ani mai tânăr decât Lyudmila.

Toată lumea știe că înainte de a se căsători cu Putin în 1983, Ocheretnaya a fost însoţitoare de zbor pentru compania rusească Aeroflot, însă puțini cunosc faptul că aceasta lucra pentru KGB. Vorbeşte fluent franceză, germană şi spaniolă.

Cei doi s-au cunoscut în Leningrad, actualul Sankt Petersburg, la începutul anilor 1980, printr-un prieten comun, scrie ZF.ro.

După ce au lucrat amandoi ca şi ofiţeri KGB în anii 80, Putin şi Ocheretnaya s-au întors în St. Petersburg unde el a început să lucreze pentru guvern. Reuters relata că deşi Lyudmila avea propria ei ambiţie pentru a lucra, Putin a ales să o menţină în afara luminii reflectoarelor.

„El s-a gândit că osoţie trebuie să fie modestă şi să nu iasă în faţă”, a declarat o sursă anonimă pentru Reuters.

Slava Zaitsev, un designer rus care se ocupa de garderoba Primei Doamne pentru anumite ocazii a declarat în 2013 pentru Reuters: „ Obişnuia să imi spună că nu îi place prea mult să călătorească sau să apară în public. Spunea că nu este pregătită pentru asta şi că nu se aştepta la rolul de soţie a preşedintelui.”

În 2013, în timpul unei pauze din cadrul spectacolului de balet „La Esmeralda”, cuplul şi-a anunţat divorţul în mod public.

„Căsnicia noastră se încheie din cauza faptului că nu mai avem timp să ne vedem. Vladimir Vladimirovich este complet cufundat în muncă. Copiii noştri au crescut, iar mie chiar nu imi place să mă afişez în sfera publică”, a spus Ocheretnaya.

Vezi și Simona Halep dă lovitura! Ce afacere de milioane de euro va pune pe roate campioana

Ocheretnaya şi-a respectat cuvântul şi a stat în afara reflectoarelor. În presa din Rusia au circulat zvonuri că aceasta s-a alăturat unei mânăstiri.

În 2016 a devenit public faptul că aceasta s-a recăsătorit cu Artur Ocheretny, directorul organizaţiei non-profit numită , Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale.

Conform presei din Rusia, cuplul a cumpărat un domeniu în sud-vestul Franţei în valoare de 7.46 milioane de dolari. Această achiziţie ridică întrebări referitoare la averea lui Vldimir Putin, pe care un consultant al unui fost guvern a estimat-o ca fiind aproximativ 70 de miliarde de dolari.

Vezi și Acuzații fără precedent! Pentru cine ar lucra serviciile secrete românești și ce legătură ar avea Iohannis cu asta

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.