sursa foto:  adevarul.ro

Sevil Shhaideh o comite din nou! Pentru ce vrea să dea Ministerul Dezvoltării Regionale suma de 3,8 milioane lei

Mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea are în plan o nouă acțiune . După ce a alocat 12 milioane de euro de la bugetul de stat pentru un stadion în Alexandria. Sevil Shhaideh mai dă niște bănuți pentru a cumpăra servicii de curățenie.

Potrivit Digi 24, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a cmpărat servicii de curățenie în valoare de 3,2 milioane lei plus TVA.

În urma anunțului făcut de minister, la licitație s-au înscris două firme, dintre care una este abonată la contracte pe bani publici.

Sevil Shhaideh dorește servicii de curățenie timp de patru ani, pentru cele șase sedii ale MDRAP: două în Bd. Libertății, câte unul în Piața Revoluției, Bd. Timișoara, Splaiul Unirii și Mendeleev.

Vorbim de 14.366,31 metri pătrați, pentru care firma câștigătoare va trebui să pună la dispoziția MDRAP 28 de persoane. Valoarea totală a afacerii: 3,255 milioane lei fără TVA. Adică, în total, 3,87 milioane lei.

Firma Fabi Total Grup SRL a fost declarată admisibilă, aceasta fiind abonată la bani publici. În anul 2017, Fabi Total Grup SRL a mai încheiat contracte cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 3 (1,18 milioane lei fără TVA), Regia Națională a Pădurilor Romsilva RA (1,07 milioane lei fără TVA), Biroul Româna de Metrologie Legală (35.000 lei fără TVA) și Ministerul Mediului (596.000 lei fără TVA).

Vezi și Toți conducătorii acestor modele de mașini sunt vizați! Ce trebuie verificat urgent

O cunoscută marcă din România nu a MURIT! Revine pe piață la 10 ani de la închiderea fabricii

Zoltan Teszari e în culmea fericirii! Digi a dat lovitura

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare