sursa foto:  gandul.info

Silviu Mănăstire pune tunurile pe USR-PLUS! Ce are în comun Alianța 2020 cu partidul lui Gabriel Oprea

Silviu Mănăstire dă de pământ cu USR-PLUS! Jurnalistul spune că USR-PLUS are o imagine de „partid de intelligence”, la fel ca partidul lui Gabriel Oprea.

„Zice presa: “În noul protocol USR- Plus sunt prevăzute mai multe detalii organizatorice, printre care și interdicția pentru ofițeri ai serviciilor secrete de a candida pe listele alianței. O astfel de prevedere există și în lege, dar cei de la USR-PLUS au ținut să întărească și în cadrul protocolului”

Pai, dacă zice legea, de ce Barna și Cioloș au ținut expres sa treacă in protocol chestia cu securiștii? Le e frica de imaginea pe care și-au creat-o, aceea de “partid de intelligence”, cum bine zicea Gabita Oprea, la rândul lui, părinte fondator de partid securistic?

Sau, de fapt, frica este alta: “securiștii” din USR se tem de “securiștii” din PLUS, și cu decizia asta s-au securizat reciproc, și-au dat șah, deocamdată?

Bun, povestea reala este ca avem de-a face cu o noua prosteală de tip pluserist: pe nimeni nu interesează ca eventualii candidați/ viitori aleși sa fie securiști sau colaboratori. Niciun șmecher cu epoleți de la USR Plus nu va candida uninominal. Ca nu sunt lipsiți de inteligenta. Miza este ca “băieții de intelligence” sa ocupe pozițiile de decizie, alea retrase, alea cu cașcaval și influenta: sefi de cabinet, secretari generali, consilieri, membri in AGA, sefi la companiile strategice, in CA-uri. Pe la TransGaz, Transelectrica, SMART, Teletrans (nu-i așa, mister Coldea, ca v-a plăcut la Teletrans?) Lista este lunga, sute de poziții in care “epoleții” își pot face de cap.

By the way, Coldea este cel mai in măsura sa le dea consultanta pe tema unde trebuie plasați ofițerașii… și de ce”, scrie, pe Facebook, Mănăstire.

Vezi și

EXCLUSIV Autodenunț exploziv. Acuze grave la adresa unui șef din Poliție: ‘Evaziune fiscală’

Polițistul care l-a convins pe Dincă să vorbească a lucrat la Criminalistică! De unde se cunoaște cu monstrul din Caracal

Toți salariații sunt vizați! Cum afectează noua lege a pensiilor

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare