sursa foto:  Facebook

Simona Halep, în culmea fericirii! Declarațiile sportivei, după audierile TAS: „Susținerea voastră a însemnat totul pentru mine”

Simona Halep revine cu vești excelente! Constănțeanca le-a spus fanilor de pe rețelele de socializate noi detalii despre verdictul de la TAS. Aflată în plin scandal de dopaj, după 3 zile de audieri, a ținut să mulțumească public pentru toată susținerea.

Sportiva se află în Dubai, cu noul său antrenor, care i-a luat loc francezului Patrick Mouratoglou. Plină de speranță, își așteaptă decizia TAS și a transmis că a adus dovezi clare care să-i ateste nevinovăția. Încă din prima zi de audieri, consideră ea, a reușit să demonstreze că nu s-a dopat la US Open. Acum trebuie doar să vadă dacă și autoritățile sunt de aceeași părere.

Simona Halep așteaptă verdictul TAS / Sursă foto: Facebook

„Am avut șansa să îmi prezint apărarea în fața TAS, să le demonstrez că nu m-am dopat sub nicio formă! Asta am spus din prima zi în care am fost acuzată. Acum aștept decizia cu capul sus și aș vrea să le mulțumesc fanilor, jucătorilor, foștilor jucători, legendelor, sponsorilor și tuturor pentru sprijinul uimitor și toate mesajele și clipurile pe care mi le-au trimis în această perioadă chinuitoare.

Susținerea voastră a însemnat totul pentru mine și mi-a dat puterea să continui să lupt în fiecare zi pentru a scoate la suprafață adevărul. Va voi anunța ce decizie s-a luat în cazul meu de îndată ce voi afla. Vă doresc toate cele bune! Binele și adevărul vor învinge”, a transmis Simona Halep, pe Instagram, în limba engleză.

CITEȘTE ȘI: Cristian Tudor Popescu nu are milă de Simona Halep! Critici devastatoare ale jurnalistului: „Merită ce i se întâmplă!”

Simona Halep așteaptă verdictul TAS, după audieri

Amintim faptul că din data de 29 august 2022, Simona Halep nu a mai jucat niciun meci oficial. La US Open a picat testul anti-doping, moment în care a început scandalul de dopaj. La analize i-a fost găsită substanța Roxadustat, care se găsește și în medicamente pentru afecțiunile cronice sau bolile rinichilor.

Din acel moment și până în prezent, sportiva și-a apărat nevinovăția și a încercat toate demersurile legale posibile pentru a se întoarce pe teren. Pentru că are deja 34 de ani, o suspendare de 4 ani i-ar putea afecta major cariera, de aceea a apelat inclusiv la TAS pentru a-i rezolva situația.

La audieri au fost chemați și fostul său antrenor, Patrick Mouratoglou și fosta sa terapeută (VEZI AICI DETALII). Trei zile au durat discuțiile, pentru a se putea ajunge la o concluzie.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep a luat o decizie radicală! A dat în judecată compania care a produs suplimentul contaminat și cere daune uriașe

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare