sursa foto:  iqool.ro

Simona Halep joacă tare: A refuzat o ofertă fabuloasă – răspunsul care i-a lăsat mască pe şefii companiei

Simona Halep joacă de la începutul acestui an fără sponsor tehnic şi se pare că această perioadă se va prelungi. A doua jucătoare a lumii şi-a reziliat contractul cu cei de la Adidas şi nu se grăbeşte să semneze cu o altă firmă, chiar dacă ofertele sunt extrem de tentante.

O firmă americană a venit cu un contract fabulos, dar Halep joacă tare. Chiar reprezentanţii companiei au dezvăluit discuţiile, dar şi faptul că românca i-a refuzat din prima. Două milioane de dolari a pus pe masă o companie americană de cosmetice, anunță libertatea.ro.

Managerul Simonei, Virginia Ruzici, a fost cea contactată de americani, dar a refuzat propunerea. Sursa citată nu precizează și numele companiei, despre care susține, în schimb, că este un cunoscut brand foarte cunoscut pe piața produselor cosmetice.

„Americanii nu vor să meargă mai departe până nu au un contact direct cu Simona. Potrivit politicii lor, ei au nişte întrebări specifice. S-a luat legătura cu Virginia Ruzici. A spus clar că nu sunt interesaţi dacă nu cunosc toate detaliile. Nu am apucat să-i mai prezentăm nimic, atât timp cât a dat cu pas de la început”, a declarat un reprezentant al firmei.

Ion Țiriac a anunțat că Simona este foarte aproape de un acord cu un sponsor tehnic, după ce i-a expirat contractul cu Adidas, la finalul anului 2017. În ultima vreme, fostul lider WTA a negociat cu Under Armour și New Balance și de aşteptat să ia o decizie în următoarele zile, chiar înaintea turneului de la Doha.

Vezi și Mutarea prin care va câștiga teren în fața gigantului Orange: Ce achiziție va face Vodafone

Decizie luată de fiica adoptivă a Stelei Popescu: Ce s-a întâmplat cu vila regretatei artiste

Și-ar dori-o mulți români! Ce pensie încasează fostul președinte Emil Constantinescu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare