sursa foto:  curier.ro

Situație alarmantă! Noi decese din cauza coronavirusului. Bilanțul deceselor a ajuns la 246

Alte 17 persoane confirmate cu coronavirus au murit, au anunţat, joi seară, autorităţile. Bilanţul deceselor a ajuns astfel la 246.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat decesul unui bărbat de 83 de ani din judeţul Hunedoara, la care boala a debutat în 29 martie, el fiind internat în Secţia de Boli infecţioase a Spitalului Municipal Hunedoara în 31 martie, în aceeaşi zi fiindu-i recoltate probe. El a fost confirmat cu coronavirus în 3 aprilie, în laboratorul UMF, iar în 5 aprilie a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva – Secţia Boli Infecţioase. Bărbatul a murit joi, 9 aprilie.
De asemenea, în 9 aprilie a murit un bărbat de 57 de ani din judeţul Suceava, internat în 1 aprilie în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava – Secţia Cardiologie. Lui i s-au recoltat probe în 24 martie, fiind confirmat în 26 martie, la INBI Balş.
Al 232-lea deces este al unui bărbat de 59 ani din judeţul Suceava, care a fost internat în 12 ianuarie în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava-Secţia Neurochirurgie, pentru anevrism rupt de artera comunicanta anterioara. Lui i s-au recoltat probe în 25 martie, fiind confirmat în 30 martie în Institutul Regional de Oncologie Iaşi. Bărbatul a murit în 9 aprilie.
Un alt deces anunţat este al unei femei de 56 de ani din judeţul Suceava, care a fost internata în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava – Secţia Ortopedie în 19 martie, cu coxartroză, gonartroză, astm bronşic. Ei i s-au recoltat probe în 24 martei, fiind confirmată în 27 martie, în Institutul Regional de Oncologie Iaşi. Pacienta a murit în 9 aprilie.
De asemenea, a fost anunţat decesul unui bărbat de 56 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud. El a revenit din Italia în 10 martie şi s-a aflat în auto-izolare la domiciliu până în 24 martie. El a fost internat în 5 aprilie în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa -Secţia Boli Infecţioase, cu febra, tuse, astenie, dispnee, mialgii, diagnosticul la internare fiind suspect COVID-19. El avea şi diabet zaharat tip I, hipertensiune stadiul I.
Bărbatului i s-au recoltat probe în 5 aprilie, fiind confirmat în 6 aprilie în laboratorul UMF Cluj. El avea, conform examenului CT, modificari pulmonare „sugestive” pentru COVID-19. Bărbatul a murit în 8 aprilie, având diagnostic de deces Bronhopneumonie COVID-19. Diabet
zaharat tip I.
Al 235-lea deces este al unui bărbat de 71 de ani din judeţul Suceava, internat în Spitalul Judeţean Suceava – Secţia Pneumologie în 3 aprilie. Lui i s-au recoltat probe în 5 aprilie, fiind confirmat în 8 aprilie. Bărbatul avea condiţii medicale pre-existente: hipertensiune, AVC, hemipareză, guta, dDiabet zaharat tip II complicat, anevrism de artera bazilara, tomboflebita, obezitate şi a murit ăn 9 aprilie.
Un alt deces este al unui bărbat de 47 de ani din judeţul Suceava, internat în Spitalul Judeţean Suceava în 3 aprilie, probele fiindu-i recoltate în aceeaşi zi şi rezultatul confirmat în 8 aprilie. El a murit în 9 aprilie, având condiţii medicale pre-existente: hipertensiune. Hipoacuzie.
De asemenea, în 9 aprilie a murit un bărbat de 72 de ani din judeţul Suceava. El a fost internat în Spitalul Judeţean Suceava-Sectia Îngrijiri paliative, de unde a fost transferat în Sectia Cardiologie-ATI în 4 aprilie, din cauza unui Infarct miocardic acut. I s-au recoltat probe în 1 aprilie, fiind confirmat în 6 aprilie. El avea şi diabet zaharat tip II.
Tot în 9 aprilie a murit o femeie de 67 de ani din judeţul Timiş, internată în 08 aprilie în Spitalul Judeţean Timişoara-Secţia Cardiologie-ATI cu tuse, dispnee şi infarct miocardic masiv recent, edem pulmonar acut, obezitate gr.II. Tot în 8 aprilie i s-au recoltat probe, fiind confirmată în aceeaşi zi şi transferată în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Timişoara – Secţia ATI, unde a fost intubată.
Al 239-lea deces este al unei femei de 78 de ani, din judeţul Covasna, internată în Spitalul Judeţean Sf.Gheorghe în 6 aprilie, cu Insuficienţă cardiacă si respiratorie acută. Ea a murit în 6 aprilie, iar în 7 aprilie i s-au recoltat fragmente necroptice de pulmon, fiind confirmată în 9 aprilie. Ea a intrat în contact cu fiica sa, asimptomatică, la randul ei contact cu alt caz.
Tot din judeţul Covasna a murit un bărbat de 49 de ani, internat în 4 aprilie în Spitalul Judeţean Sf.Gheorghe cu stare generală alterată. Lui i s-au recoltat probe în 7 aprilie, fiind confirmat în 9 aprilie. El a murit în 7 aprilie şi avea condiţii medicale pre-existente: Transplant renal.
Un alt deces este al unei femei de 69 de ani din Bucureşti, care a fost internată în Spitalul Universitar Bucureşti în perioada 20-23 martie pentru afecţiuni cardiace şi a revenit în spital în 6 aprilie pentru dispnee, în aceeaşi zi findu-i recoltate probe pentru COVID-19. Tot în acea ti a fost primit rezultat pozitiv, fiind transferată în Spital Colentina. Ea a murit în 9 aprilie şi avea comorbidităţi: Boala ischemica cronica, Valvulopatie mitrala, Hipertensiune pulmonara secundara, Diabet zaharat tip II, Insuficienta venoasa cronica, Tulburare neuro-cognitiva.
De asemenea, a fost anunţat decesul unei femei de 72 de ani din Bucureşti, pacientă cu insuficienţă renală cronică dializată în centru de dializă. Ea a fost confirmată cu COVID-19 în 25 martie şi a murit în 6 aprilie.
Al 243-lea deces este al unei femei de 63 de ani din judeţul Vrancea, internată în 31 martie în Spitalul Judeţean Focşani-ATI intubată şi ventilată mecanic. Ea a fost confirmată în 1 aprilie şi a murit în 3 aprilie, având comorbidităţi: Diabet zaharat tip II, HTA, Hipotiroidie, Insuficienta hipofizara.
Un alt deces este al unei femei de 62 de ani din judeţul Galaţi, internată în secţia medicală a Spitalului judeţean Galaţi, cu stare confuzională şi infecţie urinară, în 27 martie şi transferată în 30 martie în secţia ATI. Ea a fost confirmată în 31 martie şi a murit în 7 aprilie. Ea avea comorbidităţi: AVC sechelar.
Tot în 7 aprilie a murit o femeie de 81 de ani din judeţul Galaţi. Ea a fost internată în Spitalul de Boli Infectioase Galaţi, cu dificultăţi de respiratie, în 4 aprilie şi transferată în aceeaşi zi în secţia ATI a Spitalului judeţean Galaţi. Ea a fost confirmată în 3 aprilie, având comorbidităţi: demenţă. Pacienta se afla în instituţie de îngrijire pentru bătrâni în care sunt cazuri confirmate COVID-19.
Al 246-lea deces este al unui bărbat de 71 de ani din judeţul Timiş. El a fost internat în Spitalul Clinic Municipal Timişoara – Secţia Medicală în perioada 29 martie – 3 aprilie şi i s-au recoltat probe pentru COVID-19 în 2 aprili, fiind rezultat pozitiv în 3 aprilie. Bărbatul a fost transferat la  Spital Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara-ATI, intubat şi ventilat mecanic. El a murit în 9 aprilie, având şi hipertensiune, conform news.ro

Vezi și:

Sindicatele din Poliție reacționează la filmarea care a scandalizat România: Realitatea din spatele imaginilor

Bătaie mare la raft! Odată cu epidemia de coronavirus, aceste cunoscute produse au dispărut din magazine

EXCLUSIV În plină epidemie de coronavirus, Dan Barna grăbește fuziunea cu PLUS! Ar fi un scandal intern în USR

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare