sursa foto:  101businessinsights.info

Situație fără precedent într-o importantă companie de stat: Cât vor crește salariile conducerii în urma trecerii contribuțiilor

Mare bucurie pentru conducerea acestei companii de stat. După trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat, salariul minim brut al directorilor va crește de la 28.428 lei la 34.083 de lei. Aceste aspecte urmează să fie discutate în ședința de pe 12 martie a Adunării Generale a Acţionarilor. 

Potrivit agerpres.ro, pe 22 decembrie, Consiliul de Supraveghere a aprobat o remuneraţie fixă brută lunară de 28.428 lei pentru membrii Directoratului Hidroelectrica, adică de şase ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată conform obiectului principal de activitate, comunicat de Institutul Naţional de Statistică.

Tot la finele anului trecut, Consiliul de Supraveghere a numit membrii Directoratului, cu un mandat provizoriu de patru luni, adică până la data de 7 mai. Potrivit site-ului Hidroelectrica, aceştia sunt Bogdan Badea (preşedinte directorat), Marian Bratu (membru), Bogdan Sosoaca (membru).

Statul român, prin Ministerul Energiei, deţine 80% din acţiunile Hidroelectrica, iar Fondul Proprietatea are o participaţie de 20%.

Vezi și  Lidl anunță o schimbare de proporții: Ce mutare pregătește gigantul de la 1 martie

Surpriză de proporții! Ce sumă uluitoare vrea statul să ofere copiilor născuți după 1 ianuarie 2018

Lovitură usturătoare pentru șoferi: Pentru ce riscă, mai nou, închisoarea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare