sursa foto:  bzi.ro

Șoc total! Un cunoscut om de afaceri a fost reținut, după ce și-ar fi omorât bunica

Șoc total în lumea afacerilor! Un celebru om de afaceri din Braşov a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că şi-a omorât bunica, anunţă Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov. Marţi acesta va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că principalul suspect în acest caz de omor este Dan Cămârzan, un om de afaceri din Braşov. Acesta a fost reţinut luni.

Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Suspectul va fi prezentat marţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Din referatul întocmit de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov reiese că incidentul a avut loc luni dimineaţa.

„Pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună”, susţin procurorii.

În acest caz, cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Dan Cămârzan este unul dintre cei mai bogaţi români, fiind în inclus în Topul Forbes. Potrivit acestuia, în 2010, Dan Cămârzan avea o avere estimată la aproape 30 de milioane de euro. El are afaceri în IT şi imobiliare.

Vezi și

SURSE Lovitura devastatoare care i se pregătește lui Klaus Iohannis! Contracandidatul care poate schimba total soarta alegerilor prezidențiale

Măsură-bombă pregătită de Guvern! Ordonanța de Urgență ce urmează să fie adoptată în luna mai

Cine ar fi comandat, de fapt, sondajul care o prezintă pe Kovesi favorită la prezidențiale

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare