Solicitare de urgență la CSM! Arătat cu degetul că ar fi „ACOPERIT”, un celebru judecător iese la ATAC

Un judecător celebru a fost exclus din magistratură, luni, în urma unui proces ce a avut loc la Înalte Curte de Casație și Justiție. Este vorba de magistratul Lavinia Coțofană.

Judecătorul iese acum la atac și cere probe care să susțină acuzele care i s-au adus în timpul procesului. După ce un inspector judiciar ar fi sugerat că practicile Laviniei Coțofană sunt „specifice Serviciului Român de Informații”, aceasta a făcut o solicitare de urgență la Consiliul Superior al Magistraturii.

Într-un document remis Bugetul.ro, Coțofană îi cere CSM-ului să sesizeze Consiliul Superior de Apărare a Țării, în scopul verificării celor susținute de inspectorul judiciar.

„Către
Consiliul Superior al Magistraturii

În atenția:
Președinte judecător Mariana Ghena
Ministrul Justiției, Tudorel Toader
Judecător Cristina Iulia Tarcea
Judecător Simona Camelia Marcu
Judecător Lia Savonea
Judecător Nicoleta Margareta Țînț
Judecător Andreea Anamaria Chiș
Judecător Gabriela Baltag
Judecător Evelina Mirela Oprina
Judecător Mihai Bogdan Mateescu
Judecător Mihai Andrei Bălan
Procuror Codruț Olaru
Procuror Cristian Ban
Procuror Florin Deac
Procuror Nicolae Andrei Solomon
Procuror Tatiana Toader
Procuror Augustin Lazăr
Teodor Victor Alistar
Romeo Chelariu

DOAMNĂ PREȘEDINTE,

Subsemnata judecător Coțofană Lavinia-Nicoleta, prin prezenta vă solicit trecerea pe ordinea de zi a Plenului CSM de mâine, 12.10.2017, următoarea mea solicitare:

Subsemnata judecător Coțofană Lavinia-Nicoleta având în vedere susținerile domnului inspector judiciar Marcovici Dantes în calitate de reprezentant al Inspecției Judiciare în fața Completului de 5 judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție, care judeca dosarul nr. 70/1/2017 cum că practicile mele sunt specifice Serviciului Român de Informații, încercând să inducă instanței ideea că aș fi ofițer acoperit, vă solicit să vă îndepliniți de urgență atribuțiile legale de a sesiza Consiliul Superior de Apărare al Țării pentru a infirma/confirma susținerile Inspecției Judiciare.

Consider că afirmațiile Inspecției Judiciare, prin domnul Marcovici Dantes, în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție, este obligatoriu a fi verificate având în vedere că până în anul 2012 am fost ofițer de informații. O eventuală continuare a relațiilor mele cu Serviciul Român de Informații după anul 2012 ar reprezenta comiterea unei infracțiuni de către subsemnata, iar neverificarea cu celeritate de către Consiliul Superior al Magistraturii ar pune instituția în situația de a acoperi o infracțiune.

Cu deosebită considerație,
11.10.2017 Judecător Lavinia-Nicoleta Coțofană”, se arată în solicitarea Laviniei Coțofană, care poate fi citită, în original, AICI: CSM 11.10.2017).

Vezi și E oficial! Ce cunoscută televiziune din România a fost VÂNDUTĂ – cine a cumpărat-o

Premierul Mihai Tudose a început ASALTUL! Pe cine a CONCEDIAT șeful Guvernului

Atenție! Ce trebuiau să facă toți clienții ENEL până la 1 octombrie și ce riscă persoanele care NU au făcut asta

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.