sursa foto:  http://epochtimes-romania.com

Sondaj: Klaus Iohannis, de neoprit în cursa către Cotroceni! Surpriza de pe locul doi

Un sondaj realizat de IMAS, la comanda Europa FM, îl dă pe Klaus Iohannis drept mare favorit la câștgarea alegerilor prezidențiale din toamnă.

Sondajul realizat de IMAS, la comanda Europa FM, arată că favorit rămâne Klaus Iohannis, cu aproape 42 de procente.

Surpriza vine de la locul secund. Următorul clasat, la mare distanță, este Călin Popescu Tăriceanu – cu aproape 14 procente. Urmează – Victor Ponta, Dacian Cioloș, Dan Barna și Viorica Dăncilă.

Dacă duminică ar fi alegeri prezidențiale dintre românii care au spus că se vor prezenta la urne, 41,7 % au spus că vor vota pentru Klaus Iohannis.

Se constată o ușoară scădere față de iunie, când Klaus Iohannis era cotat cu 42,4%. Oricum, actualul șef al statului rămâne favorit pentru un nou mandat. Deocamdată, următorul clasat ar fi ales de 13,8% – este vorba despre Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, în scădere față de iunie, când era cotat cu 15,5%. Al treilea clasat, potrivit Barometrului Europa FM, este Victor Ponta, liderul Pro România, cu 12, 9%, față de 14 procente în iunie.

Vezi și

EXCLUSIV Autodenunț exploziv. Acuze grave la adresa unui șef din Poliție: ‘Evaziune fiscală’

Polițistul care l-a convins pe Dincă să vorbească a lucrat la Criminalistică! De unde se cunoaște cu monstrul din Caracal

Toți salariații sunt vizați! Cum afectează noua lege a pensiilor

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare