sursa foto:  antena3.ro

Sorin Ovidiu Vîntu, despre situația tensionată dintre Rusia și Ucraina: ‘România trebuie să fie stat neutru și independent. Nu avem ce căuta în război’

Sorin Ovidiu Vîntu a comentat despre situația tensionată dintre Rusia și Ucraina și a explicat care ar trebui să fie poziția României în acest caz. 

 

Țin minte ca în anii 60 Rusia dorea să instaleze rachete nucleare în Cuba și nu a reușit. Putin nu va risca un război mondial, un război cu NATO, nu e pregătit. Doar în cazul în care vreun politician imbecil din România, împins la nivel politic să ia decizia ca România să trimită trupe în Ucraina, este posibil să devenim o țintă. Evident, nu-mi convine să știu că în România vin alte trupe, vin americani, vin francezi, ne-am luptat secole să nu avem ocupație militară, acum o avem și am cerut-o noi. Război nu va fi în România.

Nu-mi plac ucrainenii, nu-i iubesc, nu-mi place cum îi tratează pe români. Ne-au luat teritorii.  Există voci în români care cer să intrăm sub autoritatea rusă. Vreau să-i anunț pe acei domni că Romania trebuie să fie stat independent, nu sub autoritatea cuiva, nici a americanilor, nici a rușilor. Imperiile se comportă lamentabil cu țările unde au autoritate. Nu-s mai buni rușii sau americanii, sunt vai de capul lor. Din nefericire, am acceptat stăpânirea americanilor. Nu noi, imbecilii care conduc. România trebuie să fie stat neutru și independent. Nu avem ce căuta în război. GARANTAT ROMANIA NU VA FI IMPLICATĂ FIZIC ÎN RĂZBOI!”, afirmă Sorin Ovidiu Vîntu, într-o înregistrare video publicată pe Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare