Soțul Olguței Vasilescu pus la loc de cinste- ce post i se pregătește?

Europarlamentarul din partea PSD, Claudiu Manda a primit  o veste mare la începutul anului 2020. Ar putea ajunge pe un post-cheie. 

Surse din conducerea social-democraţilor susţin că Marcel Ciolacu ar putea da o lovitură foarte importantă în ecuaţia negocierilor din partid. Astfel, Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD, ar fi dispus să cedeze conducerea campaniei electorale pentru alegerile locale. Locul său drept şef de campanie pentru PSD ar urma să fie luat de europarlamentarul Claudiu Manda, soţul Liei Olguţa Vasilescu. Vocile din Partidul Social Democrat spun că astfel s-ar forma o masă critică în jurul echipei lui Marcel Ciolacu în vederea Congresului, conform stiripesurse.ro.

Claudiu Manda a spus  că Marcel Ciolacu este „vulpoiul” de care are nevoie PSD în acest moment delicat. Rocada dintre Paul Stănescu şi Claudiu Manda nu este deocamdată 100% sigură, discuţiile finale urmând să se poarte într-un viitor Comitet Executiv.

Vezi și:

SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Ies la iveală detalii incendiare! Șeful Serviciului de Pază și Protecție, cunoscutul general Lucian Pahonțu, ar reveni pe scena politică

Vești mari! Mai multe zile libere pentru anumiți români

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare