sursa foto:  cotidianul.ro

Știri de ultimă oră! O mai știți pe Sorina Plăcintă?

Sorina Plăcintă a ocupat începând din iulie până în octombrie 2009 din partea PD-L funcția de ministru al Tineretului și Sportului în Guvernul Emil Boc. Sorina Plăcintă,  a fost aleasă în decembrie 2008 senator de Vrancea pe listele partidului PD-L.

Acuzat de fapte grave şi eliberat, pe şest, înainte de termen, fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă a fost chemat în faţa judecătorilor, din cauza propriei mame. După un scurt proces, instanţa a admis faptul că în condamnarea lui Plăcintă nu a fost precizat ce urma să se întâmple cu vehicului, aşa că, recent, a dispus restituirea acestuia către firma Sorinei Bucuraş (fostă Plăcintă): „Înlătură omisiunea vadită din cuprinsul s.p. nr. 185 din data de 13.03.2012 pronunţată în acelaşi dosar de Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală, definitivă prin d.p. nr. 72A/07.03.2013 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a II-a Penală şi prin d.p. nr. 3393/R/04.11.2013 a ICCJ – Secţia Penală, în sensul că în cuprinsul acesteia se va menţiona următorul paragraf: «În baza art 169 din Codul de procedură penală de la 1968 dispune restituirea autoturismului marca Renault Laguna, către societatea SC Sorste SA (date).» Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 13.11.2019”.

Andrei-Răzvan Plăcintă a fost eliberat în 2016 din Penitenciarul Timişoara, unde a avut parte de o detenţie de lux. Fiul senatorului Sorina Plăcintă a fost trimis în judecată la începutul lunii iunie 2011, de procurorii Parchetului Capitalei, care l-au acuzat de tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în legătură cu un incident petrecut în 2010, pe strada Berzei din Capitală. În urma cercetărilor s-a stabilit că”în seara 6 decembrie 2010, pe fondul unor neînţelegeri cu partea vătămată H.I.D. (fosta iubită a lui Andrei Plăcintă, n.r.), inculpatul a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului părţii vătămate, pe care l-a deteriorat, în sensul că i-a îndoit capota şi i-a spart luneta”.

În momentul în care în apărarea fetei au intervenit mai multe persoane, Andrei Răzvan Plăcintă, care se afla la volanul autoturismului marca Renault Laguna, restituit recent de judecători, a pătruns cu acesta pe trotuar cu intenţia vădită de a-i lovi. Unul dintre martori, Nicolae Stan, a încercat să îl oprească, ţinându-se cu mâinile de capota autoturismului, dar a fost împins de autoturism, s-a dezechilibrat şi a căzut, iar Plăcintă a trecut cu maşina peste el. Acuzatul şi-a continuat deplasarea şi a surprins-o pe aceasta (partea vătămată Nicolae Stan n.r.) sub autoturism, după care, prin mai multe manevre succesive ale autoturismului în faţă şi în spate, a trecut peste partea vătămată, provocându-i mai multe leziuni traumatice ce au determinat internarea la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi au necesitat pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale”, au precizat procurorii, la momentul respectiv, spynews.

 

Vezi și:EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

EXCLUSIV Ministrul Marcel Vela echipează Poliția! Mutarea făcută în luna februarie

Omul Sistemului din CSM a fost executat! Codruț Olaru trecut pe linie moartă de Codruța Kovesi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare