sursa foto:  economica.net

Străbunicul unei vedete autohtone, inventator al unor avioane de luptă rusești celebre

Este renumită pentru aparițiile sale televizate și pentru fizicul său de invidiat, însă puțini oameni știu că este urmașa unui inventator genial.

Străbunicul acesteia este proiectantul celebrului avion de luptă rus Suhoi și fondatorul uzinei cu același nume. Este vorba despre Simona Sensual, iar străbunicul ei este celebrul inginer Pavel Suhoi. Tatăl cunoscutei vedete din showbiz, Valentin Suhoi, este tot inginer. Simona a ales, însă, o viață în fața reflectoarelor.

„Nu-mi place să vorbesc despre familia mea. Părinţii mei au divorţat când eu eram foarte mică. În plus, mama nu este de acord cu lucrurile pe care le fac şi nu vreau să-i leg numele de meseria mea. Este adevărat că străbunicul tatălui meu este celebrul Pavel Suhoi, dar mai mult nu am ce să comentez”, declara Simona, în urmă cu ceva timp, pentru Cancan.
La ora actuală, corporația Suhoi este cel mai mare producător de avioane de luptă din Rusia, iar aeronavele aparținând acesteia au creat panică, de-a lungul timpului, în întreaga lume. Totodată, avioanele Suhoi reprezintă una dintre principalele arme ale lui Vladimir Putin în caz de război.

Vezi și Uluitor! Orice femeie ar intra în pământ de rușine! Ce i-a spus Delia unei concurente la X Factor

Decizia Curții de Apel: Becali e bun de plată! Cât va trebui să achite acesta

VIDEO/Terifiant! Noi imagini șocante cu fata bătută în Capitală! Cum a fost îngenuncheată minora

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare