sursa foto:  claimconsult.ro

Suma impresionantă donată de Allianz-Țiriac Asigurări pentru cumpărarea a cinci aparate de Terapie Intensivă (ATI)

Spitalul modular construit de Asociaţia „Dăruieşte Viaţă” în curtea Spitalului Elias din Bucureşti, precum şi alte spitale din ţară vor fi dotate cu cinci aparate de Terapie Intensivă (ATI) pentru tratarea cazurilor grave de COVID-19, după o donaţie de 80.000 de euro efectuată de Allianz-Ţiriac Asigurări.

„Allianz-Ţiriac Asigurări susţine eforturile de combatere a noului coronavirus, prin dotarea cu cinci aparate ATI în valoare de 80.000 de euro a spitalului modular – construit de asociaţia „Dăruieşte Viaţă” în curtea Spitalului Elias din Bucureşti pentru tratarea cazurilor grave de COVID-19 – precum şi a unor spitale din ţară. Asociaţia „Dăruieşte Viaţă” a început construcţia unui spital modular în curtea Spitalului Elias din Bucureşti, unde vor fi tratate cazurile grave de îmbolnăvire cu COVID-19. Spitalul va trata pacienţii cu COVID-19 în stare critică, obiectivul fiind izolarea acestora şi prevenirea transmiterii virusului altor pacienţi aflaţi în stare gravă şi trataţi în secţiile ATI ale spitalelor existente. Două dintre cele cinci aparate ATI vor fi direcţionate către spitalul modular, iar trei vor ajunge la spitale din ţară”, se menţionează într-un comunicat de presă al companiei de asigurări, transmis vineri AGERPRES.

De asemenea, Allianz-Ţiriac anunţă că va sprijini strângerea de fonduri într-un cont dedicat Dăruieşte Viaţă, invitându-şi angajaţii, colaboratorii şi partenerii să doneze şi să ajute, astfel, în lupta împotriva noului coronavirus, medicii şi personalul medical.

Prima donaţie în acest sens, în valoare de 5.000 de euro, a fost făcută, deja, de Allianz-Ţiriac Pensii Private, iar sumele direcţionate voluntar în acest cont vor fi utilizate pentru achiziţia de echipamente medicale de protecţie pentru personalul medical din spitale de urgenţă din ţară.

Allianz-Ţiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare şi asigurări şi cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit celei mai recente evaluări Interbrand.

Allianz-Ţiriac Pensii Private este al doilea cel mai mare administator de pensii private din România. Cele două fonduri de pensii private ale administratorului – AZT Viitorul Tău şi AZT Moderato – au împreună aproximativ 1,6 milioane de participanţi, conform Agerpres.ro

Vezi și:

S-a dat ordin! ANAF-ul ‘va tăia în carne vie’ firmele cu capital românesc

Sindicatele din Poliție reacționează la filmarea care a scandalizat România: Realitatea din spatele imaginilor

Bătaie mare la raft! Odată cu epidemia de coronavirus, aceste cunoscute produse au dispărut din magazine

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare