sursa foto:  wowbiz.ro

Surpriză! La cine va ajunge averea Zinei Dumitrescu

‘Mama’ Zina, a decedat joi, 28 martie, la vârsta de 82 de ani, la azilul unde a fost internată în urmă cu șapte ani de către fiul său, Cătălin Negreau.

De-a lungul carierei sale, creatoarea de modă a strâns o avere considerabilă, dar puţini ştiu unde va ajunge tot ce a agonisit Zina Dumitrescu, ţinând cont că fiul său nu mai are dreptul la moştenire. Conform a1.ro, o parte din averea creatoarei de modă va ajunge la persoane foarte apropiate acesteia.

Zina Dumitrescu a lăsat în urmă blănuri de lux, bijuterii scumpe, dar şi alte lucruri de valoare, precum două automobile, un apartament pe Calea 13 septembrie şi terenuri lângă Moara Vlăsiei.

Se pare că o parte din avere a fost deja vândută de Ioan Cassian, directorul azilului unde aceasta şi-a petrecut ultimii ani. Bărbatul ar fi vândut apartamentul Zinei. În schimb, proprietarul azilului a negat totul. Pentru că fiul ei nu se mai interesa să îi plătească cheltuielile de la azil, mama Zina făcuse datorii uriaşe la azilul respectiv. Cei mai mulţi cred că averea creatoarei de modă fusese risipită la scurt timp după internarea în azil.

”Sunt niște frustrați cu probleme sociale și de comportament! Nu este problema lor ce am făcut eu, o să se lămurească lucrurile!”, a precizat Ioan Cassian.

 

Vezi și:

Vești proaste! Pensionarii nu vor mai putea cumula mai multe tipuri de pensii

Vești mari! Camerele video ale șoferilor ar putea fi folosite de poliție pentru amenzi

Frații Dedeman au dat lovitura! Ce vor înființa cei doi și pe cine vor avea alături

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare