sursa foto:  digi24.ro

Surpriză uriașă! Din ce țară provine compania care l-a recrutat pe celebrul Marcel Opriș, fostul șef STS

În vara acestui an, renumitul general Marcel Opriș, fostul șef al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) din ultimii 12 ani, a trecut în rezervă. Însă asta pare să nu-l fi bucurat foarte tare întrucât este un om activ, care mai are multe de spus.

Probabil din acest motiv, compania israeliană CymbIoT, furnizor de produse IT care procesează pentru companii date furnizate de diverși senzori, a intrat pe piața din România, pentru supravegherea operațiunilor locale și l-a recrutat imediat chiar pe Opriș.

Generalul susține că nu el conduce subsidiara din România și că are “mai degrabă un rol reprezentativ și de orientare-consultant”. CymbIOT îl prezintă însă ca fiind președintele Consiliului de Administrație al companiei locale, care conduce noua afacere, scrie profit.ro.

Director general este Ionuț Barbu. „CymbIoT România, noua noastră afacere, este gata să profite de oportunități interesante, condusă de generalul experimentat Marcel Opriș în calitate de președinte al Consiliului. De la lungul său serviciu în industria de telecomunicații și de la funcția de Director al Serviciului de Telecomunicații Speciale, Generalul Opriș cunoaște piața TELCO a României în interior și exterior și are o experiență incomparabilă de navigare prin aceasta. Împreună suntem încrezători că putem crește și reuși, oferind soluții inteligente, eficiente și sigure pentru IOT în România și în restul Europei”, este mesajul companiei.

Citește și…

Vești bune pentru angajați! Ce tichete ar putea primi lunar

El a fost omul care l-a impresionat cel mai mult pe Regele Mihai: I-a dăruit o casă, bani și pământ

Nu mulți știu asta: Ce a făcut Regele Mihai pentru Mihaela Rădulescu

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.