sursa foto:  aktual24.ro

SURSE Îi râde în nas lui Dragnea! Omul certat de șeful PSD a decretat ‘Omerta’, în folosul marilor companii

Dezvăluiri incredibile din interiorul acestei instituții de forță! La Consiliul Național al Partidului Social Democrat, șeful PSD, Liviu Dragnea, a pus tunurile pe președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și pe cel Autorității Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Potrivit surselor noastre, șeful ANPC ar fi decretat un adevărat „cod al tăcerii” în interiorul instituției, iar inspectorii care vorbesc cu presa sunt anchetați disciplinar.

Surse din interiorul ANPC au afirmat, pentru Bugetul.ro, că, de multe ori, în războaiele pe care le poartă cu marile companii au nevoie ca ancheta lor să fie prezentată de jurnaliști, pentru ca aceasta să aibă efectul scontat.

Vezi și SURSE Situație de criză în sectorul amenințat de Dragnea! Dezvăluiri din interior – Se lasă cu destituiri?

Conform informațiilor noastre, acest lucru nu mai este posibil de când Marius Pîrvu a preluat frâiele ANPC. Cei care transmit informații presei ar fi anchetați disciplinar. Astfel, giganții anchetați de Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor jubilează.

În urmă cu cinci zile, Bugetul.ro a solicitat biroului responsabil pentru relațiile cu mass-media din cadrul ANPC un punct de vedere cu privire la achiziițiile făcute de instituția lui Marius Pârvu în ultima perioadă. Totuși, nici până azi nu am primit un răspuns, semn că ceea ce ne-au relatat sursele noastre este adevărat.

Dragnea a pus tunurile pe ANPC, la Consiliul Național al PSD

„Autoritatea pentru Protecția Consumatorului și cea Sanitar-Veterinară. În România intră alimente pline de otravă, chimicale, calitate mult inferioară față de acele alimente vândute în țările de origine. Vă întreb ultima dată, ce vă lipsește să începeți acest program de protecție a copiilor și cetățenilor români, ca ei să nu mai consume alimente otrăvite?”, a declarat Dragnea.

Acesta i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să solicite instituțiilor responsabile un program de măsuri urgente, iar acolo unde nu se întâmplă nimic, să treacă la schimbări.

Vezi și 29 de ani de la Revoluție! Unde lucrează acum Gelu Voican Voiculescu – Salariu uriaș

„Vă lipsește curajul? Dacă da, e grav, pentru că bărbăția nu se cumpără de la librărie. Vă lipsesc instrumentele? Le cumpărați. Vă lipsesc specialiștii? Să îi aduceti. România e inundată de produse de calitate inferioară, pentru că e România și putem face ce vrem. Să nu mai acceptați intârzieri, până la final de an, doamna premier, să cereți programul. Nu sunt în stare să protejeze, să meargă acasă. Asumați-vă responsabilitatea”, a mai spus Liviu Dragnea.

Guvernul Dăncilă le-a declarat război marilor companii

Guvernul Viorica Dăncilă este într-un război continuu cu giganții de pe piață. Mai întâi, marile companii s-au declarat nemulțumite de creșterea salariului minim pe economie.

Acum, Executivul pregătește taxa pe lăcomie – o măsură care va lovi puternic băncile de pe piața locală.

Vezi și 29 de ani de la Revoluție! Unde lucrează acum Gelu Voican Voiculescu – Salariu uriaș

Soția lui Petre Roman a mărturisit totul! Ce lovitură financiară vrea să dea

Proiect bombă! Guvernul dorește să modifice taxele și impozitele -Cine sunt cei afectați

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare