sursa foto:  zf.ro

Sute de mii de români, loviți în plin de Guvernul Orban! Întârziere inexplicabilă a Executivului

Lovitură pentru sute de mii de pensionari! Guvernul Orban întârzie livrarea tichetelor pentru bătrânii cu pensia minimă.

Tichetele pentru vârstnici, aprobate prin Ordonanță de Urgență acum mai bine de trei luni, nu au ajuns încă la pensionari.

Este vorba despre tichetele pentru persoanele de peste 75 de ani, beneficiare de pensia minimă, care trebuiau să primească câte 180 de lei pe lună din fonduri europene pentru o masă caldă, scrie Antena3.ro.

Guvernul Orban vrea să dea acești bani de-abia după patru luni, înainte de alegerile parlamentare, conform sursei citate.

Pentru pensionari, fiecare lună de întârziere înseamnă foarte mult. Această măsură este luată pentru cei cu pensia minimă, deci cei în cea mai mare dificultate.

Puțin le pasă guvernanților de situația pensionarilor”, a declarat Dorina Barcari, reprezentanta Asociației pentru Drepturile Pensionarilor din România.

„Se scumpește curentul electric, gazul. Se scumpesc toate. Nu știu cum o să facem toți față la aceste cheltuieli”, a mai spus ea.

Ce spune Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat că bonurile valorice vor fi transmise beneficiarilor de către primării. Pensionarii vor mai primi și lista unităților autorizate unde pot merge pentru a folosi tichetele.

Vezi și

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

Scandal de proporții! Guvernul, propuneri controversate la Romgaz: Un controlor de trafic, un specialist în asfaltare și un angajat de la AEP

EXCLUSIV Firma mamei secretarului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare