sursa foto:  a1.ro

Sute de mii de turiști invadează litoralul în acest week-end! Care este REVELAȚIA VERII 2017

Litoralul românesc este invadat de sute de mii de turiști, pe acest final de săptămână, la aceasta contribuind, probabil, și minivacanța de Sfânta Maria, pe care Guvernul le-a acordat-o românilor.

Președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), Corina Martin, a anunțat că peste 200.000 de turiști vor lua cu asalt litoralul Mării Negre, în acest week-end.

„Peste 200.000 de turiști sunt în acest weekend pe Litoralul românesc, destinație turistică „vedetă” în România în sezonul estival. Top 3 stațiuni plasează Mamaia, Vama Veche și Eforie în primele preferințe ale turiștilor români. Mamaia își păstrează prima poziție în topul evenimentelor și al imaginii, și continuă să își ridice standardul serviciilor turistice, odată cu dezvoltarea a zeci de mii de locuri de cazare în apartamente de vacanță, care modifica semnificativ imaginea stațiunii din una preponderent de 2 și 3 stele (la nivel de cazare) spre 4 și 5 stele”, a afirmat Martin.

Ea susține că „revelația verii” este stațiunea Vama Veche, fiind un produs turistic în plină reconstrucție, informează Agerpres.

„Și, totuși, revelația verii 2017 este Vama Veche! Este un brand de produs turistic în plină reconstrucție, un concept unic în turismul românesc și în Europa. În premieră, în România, toate locațiile turistice — vile, hoteluri, pensiuni, terase, beach baruri etc. s-au decorat în flori și culori pentru prima ediție Flower Power Festival și continuă Vama Libre, un mega eveniment derulat pe mai multe săptămâni. Estimez că în 2-3 ani Vama Veche va deveni o destinație specială la nivel european, ce va atrage tot mai clar atenția turiștilor vest europeni și nu numai”, a mai spus oficialul FAPT.

Vezi și Lia Olguța Vasilescu dă o veste „RĂCORITOARE” pentru sute de mii de români! „O să vă convingeți că a meritat așteptarea!”

Detalii interesante! Care ar fi ADEVĂRATA origine a AVERII lui Cristian Boureanu

Concurența tremură! Telekom România pregătește o mutare bombă

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.