sursa foto:  national.ro

Tăriceanu o susține pe Firea! ‘E primul pas, trebuie mers înainte’

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a felicitat-o pe Gabriela Firea după ce anunțat introducerea vinietei pentru București.

,, Bravo, Gabriela Firea! Primele măsuri pentru reducerea poluării cauzate de maşini! E primul pas, trebuie mers înainte! Pe lângă acest proiect, pe care ALDE îl va susţine, e nevoie şi de o campanie de educare şi conştientizare privind nevoia reducerii poluării”, a scris Tăriceanu pe Facebook.

Reacția primarului general a venit imediat.  Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că își dorește ca alianța PSD-ALDE să continue.

„Îmi doresc să se poată continua guvernarea PSD – ALDE, îmi doresc ca aceasta să nu fie afectată de conflicte și tensiuni politice. De ce îmi doresc acest lucru? Pentru că activitatea unei primării este legată sinergic de activitatea unor ministere, și avem foarte multe proiecte cu aceste ministere. Și vă pot da exemplu relației, uneori foarte tensionate, dintre RADET și ELCEN”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea, conform Mediafax.

Vezi și

 

S-a aflat! În ce condiții puteți crește punctajul la pensie

Mare atenție! Codul Rutier are parte de noi modificări – Se dau amenzi usturătoare

Vești pentru pensionari! A apărut un nou tip de pensie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare