Mii de români vizați! Regulile sunt stricte

Reguli stricte au fost introduse și vizează mii de români. Trebuie să țină cont de mai multe aspecte și să facă verificări periodice. 

Persoanele care au optat pentru  o centrală termică în apartamentul lor trebuie să cunoască un set de reguli simple. În primul rând, trebuie să țină cont de faptul că instalațiile de acest tip au nevoie de verificări periodice.

De asemenea, există mai multe tipuri de centrale de locuință pentru care puteți opta și care funcționează pe diverși combustibili, precum cea clasică pe gaz metan sau GPL, scrie e-nergia.ro.

Un lucru important de știut este că cu cât volumul apei calde stocat este mai mare, cu atât confortul și utilizarea mai multor consumatori simultani crește.

Pentru  o funcționare corectă a centralei de apartament este necesar ca instalația să fie protejată contra înghețului. De acest lucru depinde foarte mult și tipul de centrală pe care îl alegeți. Cele mai noi vor dispune de siguranță în exploatare, ceea ce înseamnă că echipamentul e sigur în situațiile mai riscante, informează capital.

Vezi și:

EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

EXCLUSIV Ministrul Marcel Vela echipează Poliția! Mutarea făcută în luna februarie

Omul Sistemului din CSM a fost executat! Codruț Olaru trecut pe linie moartă de Codruța Kovesi

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare