Taximetristul care l-a plimbat pe Dincă a facut declarații:’A venit la mine…’

Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, cel care a declarat că le-a răpit, violat și ucis pe cele două fete, a fost, în ziua în care a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, joia trecută, în Craiova.

De acolo a cumpărat o cartelă telefonică de pe care a sunat-o pe mama Alexandrei, căreia i-a spus că este ginerele său și că el și Alexandra pleacă să facă bani în Anglia. În Craiova, de la centrul comercial Bănie, Dincă a luat un taxi, dar nu a mers în Caracal, ci a fost lăsat tot în oraș.

România TV l-a găsit pe taximetrist, dar acesta a spus că nu își mai aduce aminte nimic despre cursă, dar că este sigur că nu a mers în Caracal. În plus, el a precizat că nu a fost căutat de procurori pentru a fi audiat și că poate își aducea aminte de clientul său dacă ar fi fost întrebat cel târziu a doua zi.

”100% nu știu dacă l-am dus pe omul acela. Eu nu m-am uitat la fața lui. Eu nu mai știu cursa, nu îmi dau seama. Nu am avut nicio cursă spre Caracal, m-am întors spre Craiova. Nu știu nimic, se vede filmarea că s-a pus lângă mine. Dacă mi se punea întrebarea a doua zi, îmi aduceam aminte. Nu i-am dat bon pentru că nu mi-a cerut. Dau bon doar celor care cere. Comanda nu s-a făcut prin dispecerat. Eu eram staționat, a venit la mine. nu am vorbit nimic cu el.

Nu m-a căutat nimeni. Nu mai știu unde l-am lăsat. Dar, nu am avut cursă spre Caracal. Putea să aibă și două pălării, nu îmi aduc aminte.”, a spus taximetristul.

 

Vezi și:

EXCLUSIV Un polițist craiovean implicat în cazul șocant din Caracal?! Coincidență stranie (AUDIO)

Rețea de proxenetism în Caracal! Zeci de eleve, obligate să se prostitueze!

De ce a repezit-o polițistul de la 112 pe Alexandra – Dumitru Coarnă dezvăluie ce se ascunde în spatele cortinei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare