sursa foto:  evz.ro

Traian Băsescu anunță marea despărțire: ‘Voi considera că nu mai am nicio obligație’

Preşedintele de onoare al Partidului Mişcarea Populară, europarlamentarul Traian Băsescu, a anunțat că se va retrage din Partidul Mișcarea Populară.

Fostul șef de stat a declarat, duminică, că implicarea sa în tranziţia către un „nou” PMP se va încheia la sfârşitul anului, odată cu votul pe care îl va da în favoarea candidatului formaţiunii la prezidenţiale.

„Noi am început acest proces de tranziţie, de la mine către un nou PMP, odată cu ocuparea funcţiei de preşedinte al partidului de către Eugen Tomac. Astăzi suntem, dacă veţi da un vot pozitiv, suntem în situaţia în care tranziţia se cam apropie de sfârşit şi va lua sfârşit în ziua votului. Când mă duc, voi vota candidatul partidului şi voi considera că nu mai am nicio obligaţie faţă de PMP. Deocamdată rămân angajat în a-mi da cu părerea prin sediul partidului, pentru că faţa partidului trebuie să se schimbe şi partidul trebuie să evolueze”, a spus Traian Băsescu, în şedinţa Colegiului Naţional al PMP.

Fostul președinte al României a mai spus că propunerile sale sunt Theodor Paleologu, candidat din partea PMP la alegerile prezidenţiale, şi Mihail Neamţu, purtător de cuvânt şi şef de campanie al partidului.

Vezi și

EXCLUSIV După ce și-a bătut joc de Poliție și DIICOT, Justiția Română încă-l caută! Temutul șef de rețea de proxenetism, ‘pierdut’ în mandatul lui Carmen Dan

Răsturnare de situație în privința ultimelor declarații ale lui Remus Rădoi: Înregistrarea făcută publică de Alexandru Cumpănașu

SURSE Șoc total! Nu ar exista nicio înregistrare în cazul de la Caracal!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare