sursa foto:  evz.ro

Traian Băsescu atrage atenția: Ne-am trezit cam târziu!

În cadrul emisiunii ”Talk B1”, fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat că s-a acționat cam târziu, în gesionarea crizei provocate de coronavirus.

„A fost fundamental greșit începută din capul locului. În primele săptămâni, am privit cu lejeritate venirea avioanelor din Italia fară să fie luată nicio măsură. Ne-am trezit cam târziu”, atenționează Traian Băsescu.

Fostul șef al statului atrage atenția asupra faptului că în mediul rural măsura izolării la domiciliu a persoanelor suspecte de infectarea cu COVID-19, nu poate funcționa în mod eficient.

”Este absolut hazlie speranța ca funcționează în mediul rural starea de izolare. Trebuia o stare de carnatină largă pentru toți care veneau inclusiv din zonele galbene.

În prevenirea unei crize legate de o epidemie, obligația este să previi. Este chestiunea zero.

Noi, la ora asta am lăsat izolarea în mediul rural, am lăsat și mall-urile deschise și nu știu de ce. Mall-urile sunt un loc în care se va transmite virusul foarte ușor. S-au făcut foarte multe greșeli și vom vedea acest lucru în circa o lună”, a mai spus Traian Băsescu, a arătat b1.ro.

Vezi și:

EXCLUSIV Un profesor de la ASE, în carantintă la domiciliu, după ce s-a întors de la Roma! Reacția rectorului Nicolae Istudor

EXCLUSIV Alertă în Servicii! Fiul pensionarului MAI, infectat cu coronavirus, lucrează în SRI

Florin Cîțu dă cărțile pe față! Ce se întâmplă cu pensiile

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare