sursa foto:  realitatea.net

Traian Băsescu, reacție despre participarea la vot în plină pandemie: ‘Este la fel de sigur ca atunci când mergem la serviciu sau când ne urcăm în autobuze’

Europarlamentarul Traian Băsescu, candidat al PMP pentru funcția de primar general al Capitalei, a despre locale: ”Că aducem un motiv în plus pentru extinderea bolii, a pandemiei, este foarte adevărat, dar, pe de altă parte, nu putem să mergem numai cu minus din punct de vedere al democrației”.

 

Întrebat dacă este sigur să mergem la vot, candidatul PMP a răspuns: ”Este la fel de sigur ca atunci când mergem la serviciu, când ne urcăm în autobuze, când mergem la mare, la munte, e pandemie. Ne place, nu ne place, este o realitate a zilelor noastre. Că aducem un motiv în plus pentru extinderea bolii, a pandemiei, este foarte adevărat, dar, pe de altă parte, nu putem să mergem numai cu minus din punct de vedere al democrației”.

”Sigur, aici avem un mare semn de întrebare – o prezență foarte slabă, prin asta înțelegând ceva în jur de 30%, practic, delegitimează orice fel de alegere și rămâne să vedem cum vor gestiona aleșii lucrurile cu o susținere atât de slabă. Vorbesc de o prezență la vot de 30%, dar voturile se împart. Cei 30% devin 100% din cei prezenți și fiecare ia de acolo câte o bucățică. (…) Un primar, pe o prezență la vot de 30%, dacă ia 50% va avea, practic 15% din electorat. Aici suntem”, a mai precizat Traian Băsescu, conform b1.ro.

Citește și:

Video. Un ministru din Guvernul Orban a fost prins cu minciuna! A declarat că nu are contracte cu statul, deși în SEAP apare altceva

Contract ‘bombă’ de 45 milioane de euro. Nume grele implicate în cursa pentru bani

Audio. Înregistrări-bombă: Șantaj, mită și trafic de influență în PNL

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare