sursa foto:  jurnalistii.ro

Traian Băsescu ȘTIE cine va fi viitorul președinte al Republicii Moldova

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a dezvăluit numele viitorului șef de stat al Republicii Moldova. La finalul primului tur al alegerilor prezidențiale din Basarabia câștigător a fost Igor Dodon, dar fiindcă nu a reușit să adune peste 50% din voturi, va urma un al doilea tur de scrutin.

Într-o postare pe Facebook, Băsescu a anunțat că Maia Sandu, contracandidata lui Dodon din al doi tur, va fi viitorul președinte al Moldovei.

„Republica Moldova este PRO WEST, PRO ROMÂNIA. Igor Dodon nu a câştigat alegerile prezidenţiale din primul tur, în condiţiile în care electoratul său rusofon a fost mobilizat total să meargă la vot. Maia Sandu reuşeşte intrarea în turul doi cu un scor bun, de 38 la sută, în condiţiile în care o bună parte din tineri nu a fost la vot în primul tur, dar cu certitudine va merge la vot în turul doi.

Vezi și Băsescu DEZLĂNȚUIT: A șters pe jos cu președintele Iohannis

Duminică, 13 Noiembrie, Maia Sandu va câştiga alegerile prezidentiale cu 53 la sută şi Republica Moldova va rămâne Pro-Europa şi Pro-România, în condiţiile în care prezenţa la vot va depăşi 55 la sută”, a scris Băsescu pe Facebook.

Vezi și Un fan al Elenei Băsescu – noua consilieră PERSONALĂ a ministrului Agriculturii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare