sursa foto:  www.agrointel.ro

Un fan al Elenei Băsescu – noua consilieră PERSONALĂ a ministrului Agriculturii

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, are un consilier personal extrem de sexy pe partea de dezvoltare rurală, în persoana unei tinere de 24 de ani, din Drăgușeni, județul Satu Mare. Numele acesteia este Maria Maruni Codrea.

Chiar dacă este din Satu Mare, Maria a absolvit Faculatea de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca, universitate la care urmează, în prezent, două programe de master.

Vezi și Traian Băsescu o face Knock OUT pe Kovesi

În anul 2012, frumoasa sătmăreană a participat la nunta Elenei Băsescu, acolo unde s-a fotografiat alături de Emil Boc. De altfel, Antena 3 susține că ar fi o apropiată a fostului premier.

La petrecerea din 2012, Maria Maruni Codrea apare dansând alături de fostul președinte Traian Băsescu, de Elena Băsescu, dar și de Elena Udrea.

În plus, potrivit postărilor de pe Twitter, Codrea pare a fi fan Elena Băsescu. Mai bine de o treime din acestea o vizează pe fiica fostului șef de stat. Aceasta spune despre „Eba” că ar fi „cea mai frumoasă mireasă” într-una dintre postări.

Vezi și Ordinul primit de Gabriel Oprea în privința lui Gigi Becali

            ATACURI fără precedent! CTP șterge pe jos cu Sebastian Ghiță și Traian Băsescu!

codrea-maria-emil-boc

Twitter

codrea-maria maria-codrea-basescu nunta-elena-basescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare