sursa foto:  Facebook

Tudor Chirilă surprinde! Cum i-a luat apărarea lui Dan Bittman

Cunoscut drept unul dintre cei mai aprigi contestatari ai actualului Guvern, fiind deseori prezent la protestele #Rezist, Tudor Chirilă a făcut o declarație în apărarea lui Dan Bittman.

Într-un interviu acordat celor de la ȘtirilePROTV, Tudor Chirilă a afirmat că este absolut normal să iei bani de la primărie.

Întrebat dacă „e ok să iei bani de la primărie”, Chirilă a răspuns: “Este absolut normal. Eu nu iau bani de la primar, banii îi ia o persoană juridică. Eu nu discut cu primăriile, ci cu un intermediar. Însă, 95 la sută din concertele noastre nu sunt în relații cu bani publici. Le spun asta oamenilor care știu că poartă grija faptului că vom muri de foame dacă nu vor mai fi concerte în zona administrației locale. Lucru care se întâmplă oriunde în Europa, în Franța, în Anglia se cântă pe bani publici. Sunt o grămadă de festivaluri care sunt făcute pe bani publici . Pe principiul acesta, poate ar trebui să-mi dau demisia și de la Teatrul de Comedie, pentru că și acolo sunt plătit cu bani publici și se poate întreba lumea cum îmi permit eu să mușc mâna stăpânului care mă hrănește. Cu mentalitatea asta cum să ne reformăm?”.

Amintim că Dan Bittman a fost intens criticat în 2018, după ce Holograf a luat bani de la Primăria Sectorului 5.

Vezi și

Scenariu-bombă! Cine ar fi ‘tutorele’ Elenei Udrea

EXCLUSIV ANAF face mutarea așteptată de toți românii! Președintele Mihaela Triculescu a dat ordinul

INTERVIU (II) Ultimul român condamnat la moarte, dezvăluiri năucitoare! Ce s-a întâmplat cu dovezile cu care a fugit din țară – Racolare cu repetiție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare