sursa foto:  national.ro

Tudor Ciohodaru face scut în jurul Flaviei Groșan: Nu aș exclude niciodată o soluție terapeutică

Medicul Tudor Ciuhodaru face scut în jurul doctorului Flavia Groșan, care susține că a vindecat aproape 1.000 de persoane cu Covid-19.

După ce Colegiul Medicilor Bihor a demarat o anchetă pe numele Flaviei Groșan, Ciuhodaru intervine și o apară pe doctorița din Oradea.

Soluție înseamnă mai multe vieți salvate și mai puțini oameni infectați. Până una, alta, nu aș exclude niciodată o soluție terapeutică.

Ceea ce este sigur după aceasta pandemie este că nici oficialitățile sau autoritățile nu mai au aceeași credibilitate. Pentru că au fost atâtea contradicții și informații date pe de-o parte și de alta încât nimeni nu îi va mai crede niciodată.

Vă reamintesc doar minciuna aceea mare cât Casa Poporului în care ni se spunea că lotul ABV 2856 nu există în România. E o minciună pentru care toți trebuiau să plece.

Uitați-vă și dumneavoastră în Statele Unite. Acei medici de la Front Line Coronavirus Critical Care, au venit cu acel tratament cu Ivermectină. Când vorbim despre astfel de lucruri cred că nicio soluție nu trebuie neglijată, mai ales că se pare că știm destul de puține lucruri despre un astfel de subiect extrem de delicat, iar toată medicația utilizată în aceste condiții, fie că este off-label, adică de uz experimental, luând în calcul potențiale beneficii, potențiale efecte terapeutice, iar pe de altă parte vorbim despre celălalt tip de medicație, adică utilizezi orice fel de resursă terapeutică la care speri, utilizând aceste resurse maximale, să cauți o soluție sănătoasă și să salvezi o viață”, a declarat Tudor Ciuhodaru, la Antena 3.

Vezi și

Răsturnare de situație! Flavia Groșan nu a vindecat 100% din pacienții Covid: Există numeroase persoane care au ajuns în stare gravă la spital

Mare atenție, români! ANAF își focusează atenția asupra veniturilor persoanelor fizice. Care este motivul deciziei

EXCLUSIV Octav Bjoza reacționează la acuzațiile lui Florin Cîțu: ‘Fals grosolan! N-am avut niciodată ceva împotriva vreunei etnii!’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare