sursa foto:  asia.nikkei.com

‘Ordin’ de la UE! Locurile de muncă a peste jumătate de milion de romani sunt in pericol!

Europarlamentarul Dan Nica a vorbit la „BE EU” despre modificările apărute la nivel european în ceea ce privește energia. 

„Schimbările climatice au necesitat și au impus și o acțiune foarte puternică, și mai ales una la nivel global. Uniunea Europeană e campioană în această luptă împotriva schimbărilor climatice. Sigur că în această luptă apar subiecte care sunt mai puțin plăcute. Și anume faptul că e o industrie care produce mult monoxid de carbon. Ar trebui să-și reducă această emisie, fie prin modernizare, fie prin închiderea unor capacități de producție. Ce ne interesează pe noi este unde ne aflăm noi și ce trebuie să facem.

Trebuie să înțelegem că UE, în această luptă, nu dorește să existe victime colaterale. Vorbim de foarte mulți oameni care lucrează în industria cărbunelui, sunt peste jumătate de milion de oameni”, informeaza antena3.

 

Vezi și:

EXCLUSIV Lupta pentru bani. Cum se deconspiră lucrătorii din Servicii! Mișcările făcute de angajații SRI și ‘Doi și-un sfert’

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare