sursa foto:  ziarulderoman.ro

Uluitor! Ce funcție importantă ocupa soția fostului șef al Jandarmeriei-Lucrează într-o instituție cheie și are un salariu mai mare ca al soțului

Sebastian Cucoș, unul dintrei cei mai controversați oameni în scandalul momentului, a fost înlocuit. În fruntea Jandarmeriei Române a venit colonelul din Teleorman Cătălin Ionuț Sindile.

Acesta a fost împuternicit în funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, anunţă Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Decizia vine în contextul în care interimatul lui Sebastian Cucoş la conducerea Jandarmeriei Române a expirat, iar preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că o decizie privindu-l pe Cucoş, pentru care ministerul Afacerilor Interne a transmis documentele către Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, va fi făcută după ce procurorii militari vor finaliza ancheta privind intervenţia forţelor de ordine la protestul din 10 august.

Bugetul.ro v-a prezentat, inițial, veniturile pe care le-a avut șeful Jandarmeriei Române, colonelul Sebastian Cucoș, un ofițer decorat de două ori de președintele României.

Potrivit ultimei declarații de avere, document verificat de Bugetul.ro, Cucoș a încasat în 2017, ca inspector general al Jandarmeriei Române, 108.777 de lei.

De asemenea, ca membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) București, Sebastian Cucoș a primit o indemnizație de 12.000 de lei.

Marea surpriză vine din partea soției. Carla Cucoș lucrează într-o instituție cheie în România și încasează un salariu mul mai mare decât cel al soțului său. Aceasta este șef serviciu în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

Cucoș Carla încasează anual 131 887 de lei, adică primește lunar un salariu de 10 990 de lei.

Cei doi soți mai dețin două apartamente, unul în București, unul în Otopeni, și două autoturisme Ford din 2009 și 2001.

La bănci au contractat trei credite, cel mai mare fiind de 305 000 de lei, scadent în 2044. Cei doi încasează anual și 504 lei din alocația copilului.

Vezi și Totul despre noul șef al Jandarmeriei Române! Cine este și ce avere are colonelul din Teleorman

Surprize-surprize! Cine este, de fapt, „UMBRA” lui Klaus Iohannis și ce salariu are

Jandarmeria dă numele procurorului militar care ar fi supravegheat protestul din Piața Victoriei! Despre cine este vorba și ce avere are acesta

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare