sursa foto:  evz.ro

Uluitor! Fostul purtător de cuvânt al lui Ponta a luat la bătaie un deputat USR – ce s-a întâmplat

Mare ne este grădina politică și greu mai putem fi luați prin surprindere! Dar iată că o știre tragi-comică vine să ne uluiască de-a dreptul. Senatorul USR Mihai Goțiu susține că a fost bătut cu pumnii și picioarele în pauza publicitară a unei emisiuni de la B1 Tv de către sociologul Mirel Palada, fost consilier al lui Victor Ponta.

Nu este surprinzător pentru că Mirel Palada a adoptat adesea pe rețelele de socializare și nu numai un limbaj violent. În același timp, Goțiu este recunoscut pentru reprizele de somn de prin Parlament și reacțiile lui nu neapărat pașnice în situații mai delicate.

Vezi și Adevărul nespus! Cine l-a săpat de fapt pe Țuțuianu și cine-i arată cartonașul galben lui Dragnea

„Mâine dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă liniștesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine. Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenția lui Palada, de mai multe ori, la modul cum vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele”, a spus Mihai Goţiu într-o intervenţie la Realitatea TV.

Vezi și Acuze dure la adresa ING Bank! Ce ar face banca fără a-și înștiința clienții – REACȚIA avocatului Gheorghe Piperea

„În pauză, domnul Palada mi-a spus să nu îi mai spun nesimțit. I-am spuscă asta e definiția, moment în care a sărit cu pumnii. Mi-a dat doar un pumn în gură, am observat o julitură la picior”, a completat Goțiu care s-a contrat cu Palada toată emisiunea.

Incidentul a fost confirmat și de moderatoarea emisiunii, Nadia Ciurlin, după pauza publicitară.

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.