Uluitor! USR a numit în conducerea partidului un CRIMINAL

USR pare s-o fi luat razna! Din „asociația” care voia să scape țara de politicieni, a devenit un partid politic în toate regula, care pare că vrea să întreacă PSD și PNL la un loc în materie de controverse. În prezent, lupta pentru președinția partidului este aprigă și pare că luptătorii anti-sistem nu mai țin deloc cont de valorile cu care au defilat în campanie.

După ce Nicușor Dan, liderul USR, a fost acuzat de finanțare ilegală a campaniei electorale și anchetat de ANI pentru modul în care a dobândit mai multe hectare de teren în Predeal, acum cei din Uniunea Savați România șochează grav prin modul în care înțeleg să-și administreze filalele în țară.

Mai exact au pus un CRIMINAL la conducerea USR Turda. Daniel Doboș a fost condamnat pentru o dublă crimă în Germania.

Vezi și Declarație controversată a unui subsecretar de stat: „Acum 30 de ani nu-mi era, dar acum îmi e rușine că sunt român”

„Practic, prin decizia Curții de Juri a Tribunalului Regensburg din 13.01.1995, pronunțată în Dosarul nr. Ks 203 Js 43848/92, a, b, definitivă la data de 01.02.1996, numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL a fost condamnat la pedeapsa detențiunii pe viață pentru săvârșirea a două infracțiuni de omor prev. de art. 211 alin. 1 din Codul penal german.

Cu privire la situația executării pedepsei, din documentele comunicate de autoritățile germane a rezultat că numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL a fost arestat preventiv 1213 zile, începutul executării pedepsei fiind 02.02.1996, 15 ani din pedeapsă fiind ispășiți la 07.10.2007.

În fapt, la data de 08.09.1992, împreună cu o altă persoană, prin CRUZIME (așa menționează instanța!), l-a omorât pe numitul… cu o pușcă cu alice.

La data de 02.10.1992, numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL, cu PREMEDITARE (așa menționează instanța!), l-a omorât prin împușcare pe numitul… .

Prin decizia administrativă a Municipalității din Regensburg pronunțată la data de 29.05.2000 în dosarul nr. 331/04/122/Ml/Re s-a dispus expulzarea imediată a numitului DOBOȘ NICOLAE-DANIEL după eliberarea din închisoare”, se arată într-o anchetă Turda News.

„Unele dintre legendele urbane sunt chiar adevarate. Am fost parasutist in Legiunea Straina, am fost Garda de Corp a unui om de afaceri Italian si da, mi-am utilizat chiar si arma din dotare. Am primit o alta identitate pentru ca in Romania comunista mi-a fost retrasa cetatenia. Pierre Dassilu exista. Sub acest nume am participat la misiuni de lupta…”, a comentat Daniel Doboș, proaspătul președinte al USR Turda.

„Însă, ce nu explică el este cum, în calitate de ”gardă de corp”, cum susține, a UCIS 2 persoane, în 2 zile diferite… Practic, nu e vorba de ”gardă de corp”, ci de ”crimă la comandă”, motiv pentru care a fost condamnat la ani grei de închisoare. Iar pentru că politica în România a ajuns la un nivel mediocru, musai trebuia să ajungă președinte de partid! Că așa a vrut nașul Emil Turdeanu!”, au spus jurnaliștii din Turda.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare