sursa foto:  cugetliber.ro

Un cunoscut jurnalist desființează Jandarmeria: Chiar e nevoie să ne facem singuri dreptate și să vă lăsăm fără pulane și spray-uri lacrimogene?!

Cunoscutul jurnalist Dan Bucura a răbufnit la adresa Jandarmeriei Române, după ce a fost la un pas să rateze dezbaterea organizată, marți, de căre Viorica Dăncilă, din cauza oamenilor care ar trebui să aplice legea.

„Jandarmeria Română este în continuare o instituție ticsită de slugi ale Ciumei roșii! Vorbim de ticăloși care nu fac altceva decât să își bată joc de aceasta armă cu o istorie de peste 150 de ani în spate! Marți seară am fost la un pas de a nu putea ajunge la întâlnirea liberă cu presa, organizată de candidatul Viorica Dancilă la Parlament. Am reușit printr-o viclenie sa păcălesc un jandarm care comitea un abuz! Nu la fel de norocos a fost colegul Malin Bot !
Dacă o mână de indivizi își permit în continuare să folosească Jandarmeria în scopuri politice, șansele de reabilitare sunt Zero! Dragi jandarmi: ne-ați gazat la ordin! Pe unii i-ați omorât atunci sau ulterior! Ne-ați bătut ca pe vite! Acum faceți încă jocurile ciumei roșii! Cât credeți că o mai duceți așa?! Chiar e nevoie să ne facem singuri dreptate și să vă lăsăm fără pulane și spray-uri lacrimogene?! Sper să nu ajungem acolo și o minte luminată să vă așeze unde vă e locul: în slujba cetățeanului și împotriva infractorilor de orice fel! Inclusiv a celor din lumea gulerelor albe…
Găsiți mai jos și filmarea lui Malin Bot, de la negocierile eșuate cu același jandarm ticălos”, susține Dan Bucura.

Vezi și EXCLUSIV ‘Moștenire’ de la Guvernul PSD! Omul din spatele lui Marcel Vela, fost consilier personal al lui Carmen Dan și Mihai Fifor

EXCLUSIV Cât costă dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Schimbări uriașe- Cum se acordă sporurilor la pensie în funcție de vechimea în muncă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare