sursa foto:  gandul.info

Un cunoscut jurnalist pro USR-PLUS rupe rândurile! Dan Barna și omul lui Cioloș, desființați!

Mircea Marian, un cunoscut jurnalist din tabăra USR-PLUS, pune tunurile pe Dan Barna și pe Dragoș Pîslaru, fost ministru al Muncii în Guvernul Cioloș, în prezent europarlamentar.

Ziaristul anunță că a citit de-abia acum lista contractelor pe care firma lui Dan Barna le-a avut cu statul pesedist (despre care dezvăluiam AICI).

Vezi și Și lui îi plac banii publici! Dezvăluire-bombă despre șeful USR: afaceri cu MAI, dar și cu prefectura lui Mazăre

Mai mult, el vorbește și de contractele pe care Dragoș Pîslaru le-a avut cu Consiliul Județean Teleorman, sub Liviu Dragnea (citește mai multe AICI).

Vezi și Unul dintre liderii USR-PLUS, abonat la banii publici! Conexiune cu Liviu Dragnea

„Eu am citit abia acum, cu muultă întârziere, lista contractelor pe care firma lui Dan Barna le-a avut cu statul pesedist. În 2013, când Radu Stroe era ministru de Interne, firma lui Barna a primit un contract de la MAI de 220.000 de euro pentru “servicii de elaborare și tipărire a ghidului de procedură, machetare și tipărire de fluturași”.
Băi frate, de ani întregi îi belim pe pesediști pentru astfel de contracte cu statul. Ghiduri, fluturași…Sau pe peneliști. Cine îmi spune că în MAI-ul lui Stroe astfel de contracte se dădeau pe bune, eu îi râd în față. La fel ca și în cazul ăluia din PLUS, care a fost ministru al Muncii…Dragoș Pâslaru, care avea contracte ”pe bune” cu CJ Teleorman, sub Dragnea, pentru un studiu care recomanda să se facă aeroport la Alexandria. Să mori de râs.
Băi frate, cum ajunge politica românească tot sub băieții ăștia așa de destepti că au luat contracte de la ministerele PSD, cunoscute pentru onestitatea lor? Cum de nu ajunge la vârf unul ca Dan Mașca, care nu a avut în viața lui un contract cu statul? Sau altul, nu unul care o să îmi explice ce corect era MAI-ul lui Stroe. Încep să mă satur. Eu am votat USR-ul sub Nicușor Dan, cu oameni care munciseră pe brânci pentru comunitate, cu o mentalitate de oameni liberi. Nu e în ordine, nu e…”, scrie, pe Facebook, Mircea Marian.

Vezi și Liderul USR-PLUS care a primit contracte de la Dragnea și Vâlcov, afaceri cu familia fostei șefe DNA!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare