sursa foto:  realitatea.net

Un gigant revine în forță pe piața locală! Undă verde la recrutări: Salariul pleacă de la aproape 3.000 de lei brut

Un gigant revine pe piața din România, după un prim experiment eșuat. Acum, acesta a dat undă verde la recrutări, iar salariul oferit pleacă de la 2.950 de lei brut.

Suma netă pe care o va încasa angajatul este de 1.750 de lei.

Concret, Burger King România revine pe piața locală și recrutează, în perioada următoare, aproximativ 100 de angajaţi.

Salariii pornesc de la 1.750 de le net (2.950 lei brut) pentru lucrătorii din restaurante – Crew Members.

Pentru manageri, compania oferă un salariu ce variază între 2.500-3.800 de lei net (4.250 – 6.500 de lei brut). Toţi angajaţii Burger King vor primi numeroase beneficii, dintre care tichete de masă, servicii medicale şi bonusuri, mai informează compania.

„Suntem entuziasmaţi să deschidem primul nostru restaurant Burger King în România. Economia ţării, aflată în creştere, oferă un potenţial extraordinar şi o mulţime de oportunităţi. Burger King este cunoscut în întreaga lume pentru burgerii pregătiţi pe grătar. De aceea, ne bucurăm să putem oferi în curând românilor sandvişurile noastre, mai ales burgerii noştri pregătiţi la comandă pe grătar. Desigur, experienţa clienţilor va fi completată de o servire excepţională din partea colegilor noştri din restaurant. Planurile noastre de dezvoltare pe termen lung sunt ambiţioa-se şi ne dorim să devenim un angajator important în România şi un partener de încredere pentru clienţii şi furnizorii noştri”, a declarat Alan Laughlin, preşedintele Burger King AmRest.

Inaugurarea noului restaurant Burger King va avea loc la final de septembrie. Franciza gigantului american Burger King este deținută în România de AmRest Holdings, cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de ţări.

Vezi și

Sorina Matei dinamitează cazul Caracal! Legături între ‘Mâna dreaptă’ a lui Carmen Dan și ‘Cosa Nostra’

Scenariu halucinant! De ce ar fi fost ‘executat’ Liviu Dragnea: ‘I-a fost fatal’

Dezvăluirea care aruncă-n aer alegerile prezidențiale: ‘Conductele de bani’ ale USR-ului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare