Un GREU al jurnalismului de investigație „eliberează” o adevărată BOMBĂ! O nouă fotografie cu CRIMINALA de la metrou! „Nu pot furniza alte informații”

UPDATE! Ucigașa nu priza nimic, ci bea energizant. Magdalena Șerban sustrăsese o doză de energizant dintr-un magazin. Aceasta este acum acuzată și de furt.

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de investigație „eliberează”, în mediul online, o adevărată bombă. Pe pagina de socializare, acesta a făcut publică o nouă fotografie cu Magdalena Șerban, autoarea crimei de la stația de metou Dristor 1.

Christian Sabbagh a postat, pe rețelele de socializare, o imagine în care femeie de 36 de ani, care a ucis-o pe tânăra Alina Ciucu (25 de ani), poartă pe cap un voal, prizând, parcă, ceva dintr-o sticlă.

Din cele prezentate de Sabbagh se poate înțelege că femeia ar fi acționat la ordinul unei grupări teroriste. Cert este că jurnalistul, potrivit spuselor sale, nu poate oferi mai multe informații pentru moment.

De altfel, un utilizator i-a scris că „autorea crimei din statia de metrou Dristor 1 se numeste Magdalena Serban, este nascuta si crescuta in Romania si are probleme psihiatrice din spectrul schizofreniei, nu este in nici un fel asociata unei celule sau grupari islamice; de religie este crestin-ortodoxa. Punct”.

În replică, Sabbagh a spus: „Sa inteleg ca toti cei care fac parte din grupari teroriste sunt intregi la minte ? :)))”.

Trebuie să recunoaștem, totuși, că o astfel de ipoteză, cum că femeie ar fi acționat la ordinul vreunei grupări teroriste, este greu de digerat, dar, în ziua de azi, totul este posibil.

Vezi și Deputații PSD au votat dezastrul în Justiție: cum poate scăpa nepedepsită criminala de la metrou

EXCLUSIV! Imagini în premieră cu tentativa de CRIMĂ de la Costin Georgian! Tânăra a scăpat ca prin urechile acului

Atenție! Ce TREBUIE să faceți dacă vreți să SCĂPAȚI cu viață în cazul în care ajungeți pe șinele de metrou

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare