sursa foto:  capital.ro

Un greu din PSD îl face praf pe Liviu Dragnea: ‘Să scăpăm de acest personaj’

Aflat în spatele gratiilor, Liviu Dragnea este pus la zid de vicepreședintele PSD, primar al Sectorului 3, Robert Negoiță.

Edilul bucureștean susține că regretă faptul că alții au trebuit să facă curățeni în PSD și să scape partidul de „acest personaj”.

Întrebat dacă s-a schimbat ceva în partid după plecarea lui Liviu Dragnea, Negoiţă a replicat: „Am un regret că a trebuit să vină alţii să ne facă curăţenie, adică să scăpăm de personaj. Nu are cum să fie la fel, ceva cât de cât apropiat de nivelul de ticăloşie pe care îl întruchipa acel personaj, acel individ este greu. Faptul că PSD a ţinut în funcţie un om până a plecat în cătuşe de acolo e o chestiune mult mai gravă decât înţeleg mulţi din interiorul partidului. O schimbare în mod evident s-a întâmplat, pur şi simplu absenţa acestui individ este un mare plus, dar este total insuficient dacă nu şi arătăm că ce a rămas este diferit şi că direcţia este alta”.

Vezi și

EXCLUSIV Dezastru pentru Florin Călinescu! Afacerea i s-a prăbușit

EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

EXCLUSIV Dumitru Coarnă a răbufnit, după uciderea polițistului din Timiș! Motivul real pentru care ar trebui demisă Carmen Dan

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare