sursa foto:  antena3.ro

Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic

Un jurnalist italian dinamitează cazul Caracal! Acesta a făcut o dezvăluire halucinantă, în direct, la TV.

Respectivul jurnalist susține că Gheorghe Dincă, omul care susține că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a făcut trafic de copii în Italia.

Jurnalistul italian Rok Xavi, a declarat miercuri seara, la România TV, că Gheorghe Dincă a fost subiectul unui reportaj în urmă cu câşiva ani, iar criminalul din Caracal s-a ocupat cu traficul de copii în Italia, scrie sursa citată.

Cel care a făcut reportajul respectiv, care ulterior a fost şi premiat, a fost chiar jurnalistul de investigaţie Rok Xavi. „Erau trei rulote la marginea oraşului Bari, în apropiere de stadionul San Nicola. Se făcea acolo trafic de minori, prostitutie. Într-una din ele l-am recunoscut pe Gheorghe Dincă. Aducea femei, copii, acolo. Mai era cu o domana din Caracal, în jur de 40-50 de ani, şi făceau trafic de minori acolo, în zona stadionului San Nicola”, a declarat Rok Xavi, pentru România TV.

Mai mult decât atât, acesta dezvăluie că poliţia a intrat pe fir, iar Dincă a fost expulzat din oraş. „Dincă a primit trei ani interdicţie să mai intre în Bari”, a mai spus jurnalistul de investigaţie.

Vezi și

EXCLUSIV Cel mai temut interlop, favorizat de Justiție! La Udrea și Mazăre, ‘Legea tăcerii’ nu s-a aplicat

Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

Lovitură pentru polițiști! Ordinul ministrului de Interne a fost publicat în Monitorul Ofical

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare