sursa foto:  financialintelligence.ro

Un medic pneumolog, către Raed Arafat: ‘Băieții de vă înconjoară nu au curajul să vă zică, dar vă spun eu’

Doctorul Sorin Bivolaru, medic pneumolog, la Spitalul Militar din Galați, critică restricțiile luate de autorități, implicit de șeful DSU, Raed Arafat.

Sorin Bivolaru îi transmite lui Arafat că, în loc să se prostească cu măsuri inutile, mai bine ar găsi o soluție de limitare a răspândirii virusului în interiorul firmelor, instituțiilor etc.

Totodată, medicul de la Spitalul Militar Galați punctează că măsura privind limitarea deplasării între orele 22:00-05:00 este inutilă.

Bună seara Dl. Arafat!
Ce faceți? Sunteți bine? Bine suntem și noi! Slavă Domnului!
Pandemia cum merge? Vă zic eu. E bine, bine! Chiar foarte bine! 6118 cazuri astăzi!
Școlile?! Închise clar! Mall-urile?! Deschise și PLINE!
Teatrele?! Închise! Pârtiile?! Deschise și arhipline!
Se apropie Paștele! Știți?! O să restrângeți iarăși dreptul oamenilor la religie?! Dar mall-urile, tot deschise? Școlile tot închise?
Dumneavoastră aveți senzația că limitarea ieșiri din casă între 22 și 5 dimineața contribuie cu ceva la stoparea răspândirii virusului?
Răspunsul e NU!

Dar na, băieții ăia de vă înconjoară, nu prea au curajul să vă zică, dar vă spune eu..

– v-ați făcut damblaua impunând măsurarea temperaturii la intrarea în magazine, firme, instituții, etc. Câte cazuri de COVID19 ați identificat? ZERO! Motiv pentru care ați și renunțat la măsură!
– ați recomandat lucrul în ture. Hmmm… Ați verificat să vedeți câte instituții publice sau private practică chestia asta? NU! Iar mulți dintre cei care o practică, au redus salariile angajaților sau le-au făcut contracte pe jumătate de normă. Credeți că dacă oamenii bagă mai puțini bani în buzunar, nu se mai îmbolnăvesc de COVID19?
– în loc să vă prostiți cu restricții aproape inutile, mai bine ați găsi o soluție de limitare a răspândirii virusului în interiorul firmelor, instituțiilor, etc. Multe firme au oameni pozitivi, care continuă să vină la muncă. Angajaților li se interzice să declare la DSP sau să se testeze, că să nu le sisteze activitatea. Ce ziceți, găsim o soluție? Mai valabilă treaba aia cu ”zădărnicirea combaterii bolilor” sau fugărim oamenii noaptea pe străzi, în timp ce infractorii își fac treburile liniștiți..

Ar mai fi câte una alta de zis, dar na… nu citiți dumneavoastră pe aici. Apropo, sunt medic pneumolog, la Spitalul Militar din Galați, în caz că aveți întrebări despre măsuri eficiente de limitare a răspândirii virusului SARS COV2.”, este mesajul doctorului Sorin Bivolaru.

Vezi și

EXCLUSIV Octav Bjoza reacționează la acuzațiile lui Florin Cîțu: ‘Fals grosolan! N-am avut niciodată ceva împotriva vreunei etnii!’

Solicitare urgentă către Ludovic Orban și Florin Cîțu! Parlamentari AUR, PNL, PSD și societatea civilă cer repunerea în funcție a lui Octav Bjoza

Adio pensionare mai devreme! Cine sunt salariații care ar fi putut beneficia de această măsură respinsă definitiv de Parlament

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare