sursa foto:  youtube.com

Un nou prefect învestit în funcție- Ministrul Transporturilor a fost de față!

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, a fost de față în momentul în care numirea unui nou prefect a avut loc. 

Noul prefect al judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, a fost învestit în funcţie sâmbătă, în prezenţa ministrului Transporturilor, Lucian Bode, şi a oficialităţilor locale şi judeţene, în cadrul unei festivităţi desfăşurate la sediul Instituţiei Prefectului.

„Vă mărturisesc că nu e simplu să accepţi povara acestei funcţii, cunoscând responsabilităţile pe care ai sau responsabilităţile care decurg de aici, dar la început de drum, în mod logic, trebuie să facem o diagnoză a instituţiilor din judeţ şi a instituţiei proprii, la nivel de compartimente. (…) Să nu uităm că avem 30 de ani de democraţie şi 20 de ani de funcţie publică”, a precizat, la ceremonia de învestire, Virgil Ţurcaş.

El a adăugat faptul că este o perioadă dificilă pe scena politică şi că trebuie făcute anumite corecţii, pentru că există destule probleme în instituţiile publice.

„Avem încă instituţii sau şefi care nu se comportă adecvat cu cetăţenii, avem încă probleme relaţionale în interiorul instituţiilor. (…) Cetăţeanul este în centrul unei filosofii a funcţiei publice”, a subliniat noul prefect.

Virgil Ţurcaş a adăugat că unul dintre obiectivele sale este „atacarea privilegiilor şefilor”.

Numirea noului prefect a venit la două săptămâni de la demisia fostului prefect, Florin Florian, conducerea Instituţiei Prefectului Sălaj fiind asigurată de actualul subprefect, Vegh Alexandru.

Vezi și:

EXCLUSIV Lupta pentru bani. Cum se deconspiră lucrătorii din Servicii! Mișcările făcute de angajații SRI și ‘Doi și-un sfert’

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare