sursa foto:  psnews.ro

Un nume greu din PNL îi anunță sfârșitul lui Ludovic Orban de la conducerea partidului: ‘Acești incompetenți care vremelnic conduc PNL vor rămâne în istorie ca niște personaje despre care nimeni nu o să-și mai amintească nimic’

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, liberalul Alin Tișe, a lansat un atac extrem de dur la adresa actualei conduceri a PNL. Acesta este nemulțumit de numirea unui membru al UDMR ca prefect al județului: ”Conducerea PNL este cea care aduce mari prejudicii, enorme, acestui partid și datoria mea și a noastră este ca la viitorul congres acest partid să reintre în normalitate și în parcursul său firesc”.

 

„Am făcut tot ce este omeneşte posibil ca să schimb această decizie, dar, din păcate, nu am reuşit. (…) Este o palmă dată clujenilor, ardelenilor şi filialei Cluj a PNL. Îmi exprim public scuze clujenilor pentru această decizie, întrucât PNL Cluj era îndreptăţit să aibă acest post de prefect. Voi continua din postura de preşedinte al Consiliului Judeţean să lupt pentru oamenii acestui judeţ, iar în prezent analizez posibilitatea, în şedinţa din martie a forului judeţean, a schimbării vicepreşedintelui UDMR de la Consiliul Judeţean”, a declarat, miercuri, Alin Tişe.

 

De asemenea, el consideră că actuala conducere a PNL aduce prejudicii partidului şi că este ”plină de incompetenţi”.

 

„În ceea ce mă priveşte, ca membru simplu al PNL, această conducere pe care acest partid o are nu mă mai reprezintă şi mă declar liber şi independent faţă de orice personaj care în momentul de faţă conduce PNL la nivel central. Conducerea PNL este cea care aduce mari prejudicii, enorme, acestui partid şi datoria mea şi a noastră este ca la viitorul congres acest partid să reintre în normalitate şi în parcursul său firesc. Aceşti incompetenţi care vremelnic conduc PNL vor rămâne în istorie ca nişte personaje despre care nimeni nu o să-şi mai amintească nimic”, a mai spus Alin Tişe, informează agerpres.ro.

Citește și:

SURSE S-ar trage sforile pentru numirea unui nou șef al Poliției Române! Vine pe filieră PNL

EXCLUSIV Radiografia cazului crimelor din Onești! Ce l-a împins pe bătrânul de 68 de ani să ucidă cu sânge rece

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare